![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
10 do 20h srednio pierwsze przejscie to 15 do 18 (statystyki nie pochodza odemnie :P )
|
Cytat:
|
A cały HL to ile tak mniej więcej godzin gry (mam na myśli single player)?
|
Cytat:
A ten weekend to prędzej chyba mimo wszystko poświęcę na zabawę z NFSMW lub Guild Wars :) W sumie to nawet w tym momencie nie mam miejsca na dysku aby instalować HL2 - może zrobię to jak skończę NFS... |
Cytat:
Może by tak wykorzystać ten weekend i ją skończyć? :) |
Ja mam oryginał i problemów większych niż brak czasu na grę to jak dotąd nie miałem :)
|
No wlasnie. Ja myslalem nad kupnem tego bo oryginal mam ale nie mam plytki ^^ tobie ta plytka nic by nie dala ;p ale 50pln to mozna juz HL2 kupic na allegro dlatego moze ponegocjujemy troche cene? ale to dopiero jak bede mial kase, o ile bede mial (to zalezy czy dozbieram na Ram czy nie :P )
|
To czekajcie.. Gdybym to kupił, to dalej musiałbym grać na pirackich kodach i tak naprawdę nic by się nie zmieniło, poza tym, że miałbym płytkę z nadrukiem zapakowaną w okładkę? Jeśli tak to raczej nie widzę sensu, żeby coś takiego kupować. Albo oryginał od początku do końca, albo nie.
|
Tylko wezcie pod uwage brak updatow i klopoty w stylu Ai_Disable poza tym nie wiem o co chodzi z problemami bo w zyciu problemow ze steamem nie mialem. Jedyny problem to chyba to ze ostatni update namieszal w shaderach.... ale pewnie niedlugo to naprawia.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03. |