![]() |
Cytat:
|
Tak przyjacielu wiem, ze jest ale nie moge go pobrac ze wzgledu na wlasnie to jedyne zrodlo. Wiec sie wlasnie zapytalem czy ktos ma moze ten plik.
|
W supermarkecie eMule jest taki pliczek do "zabrania", ale niestety jest tylko jedna osoba udostępniająca...
|
Half-Life2 (AXPI)
Oficjalny serwis pak od aXpi - Half-Life_2_aXpi_patch lub Half-Life_2.PATCH-FINAL-AXPI.exe. Szukam ktoregos z tych plikow aby moc poprawnie pograc w gierke.
Pytam bo moze ktos sciagnal z neta te wersje HL2 (AXPI) i ma ktorys z tych plikow. |
Cytat:
Ja na przykład nie mam problemów z zapłaceniem za najnowszego Mysta 100 złotych (chociaż przyznam, że 150 prawdopodobnie bym nie dał i po prostu poczekał aż potanieje), bo ta gra jest dla mnie tyle warta i wiem, że długo będę w nią grał. Natomiast za PainKillera, którego w sumie na dysku mam już ładnych kilka miesięcy (zostały mi jeszcze trzy plansze - może go w końcu skończę :) ) uważam, że 19 złotych to cena zdecydowanie .... za niska ;) Ale serio - gra jest bardzo dobrze zrobiona, jedna z lepszych gier polskich w ogóle i jedna z lepszych tego typu strzelanin na świecie. Mogłaby spokojnie kosztować około 60 - 70 złotych i z pewnością bym ją wtedy też kupił :) |
Cytat:
Bliższe memu sercu klimaty to Ragnarok Online :D |
Mi też zablokowali konto na Steamie.. ehh no należało się tego spodziewać, że Valve nie będzie patrzyć sobie z boku jak ich ludzie okradają. Ale szczerze powiedziawszy CSS mi się trochę znudził, wolę grać w MU Online :)
|
Cytat:
Ale głupotą jest dla mnie, aby gry proste i na dłuższą metę nudne były równie drogie... typu jakieś bijatyki czy takie inne - w których w kółko dzieje się to samo - też można je przejść 10.000 razy każdym zawodnikiem - ale czy to ma sens? Do strategii czy FPS'ów można dorabiać mapy, nowe jednostki (do strategii oczywiście) albo inne rzeczy - i wówczas zabawa się przedłuża :) Przykładowo - nie żałuję pieniędzy wydanych na gry typu Baldur's Gate czy Neverwinter Nights - na razie nie mam za bardzo czasu w nie grać - bo są strasznie czasożerne - ale potrafią zapewnić długą rozrywkę - no i wyszły do nich dodatki przedłużające zabawę... Zaraz pewnie posypią się teksty w stylu, że dla wielu ludzi taka gra to jest super i gra w nią do upadłego - a dla innego z kolei to rozrywka na 5 minut... ale o gustach się nie dyskutuje, nie? :) Nie wiem czy ująłem tu wszystko co chciałem - jak mi się coś przypomni to dopiszę :P |
Cytat:
Chociaż generalnie mi się podoba to, że w końcu ktoś stworzył bardziej skuteczny (co nie oznacza, że w ogóle skuteczny) system obrony przed piractwem. Trudno już liczyć na to, że dystrybutorzy sami z siebie obniżą ceny, więc może jeśli ludzie (z przymusu lub nie) zaczną kupować więcej oryginałów, to wtedy te ceny w końcu spadną... Bo nie oszukujmy się, ponad 100 złotych, nawet za grę bardzo dobrą, to jak na warunki polskie, dużo dużo za dużo... ps: 1500 post :piwo: :) |
Według mnie dobrze się zaczyna dziać... HL2 jest wart swojej ceny - a dodatkowy plus stanowi to, że nie ma opłat za granie Multiplayer chociaż :D
|
Eh, ale, że akurat musiało się to zdażyć jak nie mam kasy i niemam ja ją zdobyć... :|
Coś czuje, że to już koniec wersji od EMPORiO i nawet Polak w ich załodze nic nie pomoże :| |
Cytat:
ciesze się, bo wkońcu skończy się szczeniackie zachowanie w CSS... TK i inne takie tam *****stwa |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=33716 8 ) |
Eh, a mi w niedziele VALVe wywaliło moje EMPORiO'we konto i już niestety grać nie moge :'(
Co 10min jestem na forum EMPORiO i sprawdzam czy nei ma jakiegoś fix'a, ale neistety qpa :[ |
Pogramy w HL2DM lub w CSS?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:57. |