Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Half-Life 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/half-life-2-a-40458/)

Sawol 17.01.2005 17:07

Wojtas i Jankes jak widzę to asy HL2 DM - dajcie cynk gdzie gracie i kiedy
ja mam na necie ksywę Sawol POLAND

Sawol 17.01.2005 17:05

Chłopaki kiedy gracie w HL2 DM ? i na jakim serwerze - z miłą chęcią się przyłaczę :)

Air 07.01.2005 19:57

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A czyje wydanie? CDProjekt'u?

Nie wiem tego nie piszą.

Jeżeli kogoś interesuje edycja kolekcjinerska to cdprojekt od wczoraj zrobił wznowienie, na parę set egzemplarzy. To wydanie w metalowym pudełku.

Pagerus 07.01.2005 19:40

Cytat:

Napisany przez Air
Od dzisiaj Half Life 2 kosztuje w MM (przynajmniej na śląsku) 79,99 zł

A czyje wydanie? CDProjekt'u?

adixo 07.01.2005 19:24

Tnie mi się dźwięk i znalazłem coś takiego:

"Kliknij w steam prawą myszką na HL2 i wybierz properties, launch options, i wpisz "+snd_async_prefetch_priority 1" i zatwierdź

Ktoś już tak próbował ?

Air 07.01.2005 15:25

Cytat:

Napisany przez adixo
To tylko jednodniowa promocja w MM

jest napisane że do wyczerpania zapasów, czyli jeżeli sprzdadzą wszystko dzisiaj to będzie jednodniowa promocja ;)

adixo 07.01.2005 15:13

Cytat:

Napisany przez Air

To tylko jednodniowa promocja w MM

Air 07.01.2005 13:49

maniek997 05.01.2005 22:40

Cytat:

Napisany przez Voytek
Kraluk wiem....zassalem, ale spotykam sie po raz pierwszy ze slodzimkiem,ktorego nie porafie uruchomic - czytaj wykorzystac.... :zawstydz:

Dałeś radę? mogę pomóc;)
maniek

energetykSA 04.01.2005 19:05

Cytat:

Napisany przez kiewas
Chyba sobie jaja robisz? Half-Life 2 nudny(( ? Jak załączyłem tą gierkę to przyssało mnie na dobrych kilka godzin do monitora, gdyby nie to że zastał mnie świt to bym jeszcze pograł, ale spać trzeba było:D I tak jest za każdym razem gdy odpalam Halfa, ale że czasu ostatnio nie mam zbyt wiele to rzadziej go odpalam. Więc z tą teorią się całkowicie nie zgadzam, absolutnie

Jeden woli bułki drugi chleb ,ja tam wole medale lub call of duty tam się nie nudziłem- to jest moje prywatne zdanie

pablocoo 04.01.2005 14:20

Voytek, sprawdz PM ;)

Pagerus 04.01.2005 14:16

Cytat:

Napisany przez kiewas
Chyba sobie jaja robisz? Half-Life 2 nudny(( ? Jak załączyłem tą gierkę to przyssało mnie na dobrych kilka godzin do monitora, gdyby nie to że zastał mnie świt to bym jeszcze pograł, ale spać trzeba było:D I tak jest za każdym razem gdy odpalam Halfa, ale że czasu ostatnio nie mam zbyt wiele to rzadziej go odpalam. Więc z tą teorią się całkowicie nie zgadzam, absolutnie

Dobrze powiedziane :piwo: Niestety sam ostatnio nie mam czasu - więc HL czeka grzecznie na dysku :D

kiewas 04.01.2005 14:09

Cytat:

Napisany przez energetykSA
Ta gra po dłużnym graniu staje się nudna . Grafika jest ok. wymagania nie wielkie jak przy tej grafice duży plus dla programistów ***8211; nie napędzą kasy producentom kart grafiki

Voytek 04.01.2005 11:44

Cytat:

Napisany przez kraluk
Koledzy radzą, żebyś zassał grę na licencji eMule:D
A VENGEANCE to nazwa releaser'a, który wpuścił daną wersję gry do sieci...

Kraluk wiem....zassalem, ale spotykam sie po raz pierwszy ze slodzimkiem,ktorego nie porafie uruchomic - czytaj wykorzystac.... :zawstydz:

Pagerus 03.01.2005 23:55

Cytat:

Napisany przez bakupl
Kolega mówi że w Doom3 jest lepsza grafa niż w HL2 ... prawda?

Według mnie to nie - ale ja nic nie mówię - nie chcę rozpętac piekła wśród zwolenników obu tytułów :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56.