Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Half-Life 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/half-life-2-a-40458/)

Y@nkee_PL 02.02.2005 18:50

net tylko jest wymagany do założenia konta i ewentualnego ściągnięcia patchy :)

andrzejj9 02.02.2005 18:45

Cytat:

Napisany przez gallus
A w wersji od EMPORiO wystarczy zmienić nazwe pliku steam.dll :P ;)

Dzięki. Ale jakby co, to kupię sobie oryginał. Sesja powoli zbliża się ku końcowi, więc może zrobię sobie taki mały prezent :)

A co do gry offline to chciałem się upewnić, bo już cuda słyszałem na temat tego ich sposobu rejestracji i dalszej gry. Co prawda interesuje mnie tylko singiel, ale do niego też trzeba mieć net...

gallus 02.02.2005 17:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A jeśli ten ich serwer pada, to można w ogóle pograć sobie w singla? Czy do tego też trzeba się logować?

A w wersji od EMPORiO wystarczy zmienić nazwe pliku steam.dll :P ;)

Y@nkee_PL 02.02.2005 17:10

można można, powino sie pojawić okienko z wyborem... albo Retry albo Offline
oczywiście dajesz Offline i już możesz grać

a jeśli takie okienko nie chce się pojawić należy kliknąć 'Cancel' podczas ładowania się Steama

andrzejj9 02.02.2005 15:01

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
Air... skasuj tylko pliki .gcf, są one w katalogu \Steam\SteamApps :)
tylko nie skasuj katalogu z nazwą twojego konta, bo tam właśnie siedzą savy ;)

gallus... http://www.half-life2.pl/komentarze/?id=678, dopisali już PONOĆ, więc nie wiadomo czy chłopacy Emporio faktycznie w czymś pomagali ;)

A jeśli ten ich serwer pada, to można w ogóle pograć sobie w singla? Czy do tego też trzeba się logować?

Y@nkee_PL 02.02.2005 02:06

Air... skasuj tylko pliki .gcf, są one w katalogu \Steam\SteamApps :)
tylko nie skasuj katalogu z nazwą twojego konta, bo tam właśnie siedzą savy ;)

gallus... http://www.half-life2.pl/komentarze/?id=678, dopisali już PONOĆ, więc nie wiadomo czy chłopacy Emporio faktycznie w czymś pomagali ;)

gallus 02.02.2005 01:41

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
woitas... u mnie to samo, czyżby znowu jakieś *****e przepóścili atak ((
-edit-
mi już działa :D
Cytat:

Od jakiegoś czasu wiele użytkowników ma problem z zalogowaniem się na swoje konto Steam. Jest to związane z przeprowadzaną modernizację sposobu działania klienta (Tym razem prawdopodobnie nie będzie możliwe granie przez internet w pirackiego CS:S, gdyż w robieniu zabezpieczeń pomagał sam autor nielegalnej wersji Empori0). Niektóre konta już działają, niektóre nie.

UPDATE: Valve proponuje aby zrestartować Steama i sprawdzić, czy problem dalej się powtarza.

Yankee, skąd pochodzi ten news?? :|

Air 01.02.2005 22:28

Przyszła chwila kiedy muszer odinstalować HL 2 bo zaczynam betatesty WoW. Tylko w jaki sprób to zrobic. Robię odinstluj z panelu sterowania a dalej na dysku siedzi 4,5 gb gry. Chciałbym jedynie zostawić savy. Co mam zrobić?? Normalnie prawym i usunąć folder??

Y@nkee_PL 30.01.2005 16:00

woitas... u mnie to samo, czyżby znowu jakieś *****e przepóścili atak ((

-edit-
mi już działa :D

Cytat:

Od jakiegoś czasu wiele użytkowników ma problem z zalogowaniem się na swoje konto Steam. Jest to związane z przeprowadzaną modernizację sposobu działania klienta (Tym razem prawdopodobnie nie będzie możliwe granie przez internet w pirackiego CS:S, gdyż w robieniu zabezpieczeń pomagał sam autor nielegalnej wersji Empori0). Niektóre konta już działają, niektóre nie.

UPDATE: Valve proponuje aby zrestartować Steama i sprawdzić, czy problem dalej się powtarza.

woitas 30.01.2005 10:00

steam to szit jakich mało.
od rana nie mogę wejść na css...

http://img199.exs.cx/img199/15/steamwarning7le.png

luminat 29.01.2005 14:12

Cytat:

Napisany przez gallus
Cytat:

Napisany przez luminat
Mam pytanie do osob grajacych w CS:S non-steam. Czy to prawda ze Valve zablokowalo mozliwosc grania bez keya? Wlasnie sciagam najnowsza wersje od emporio (wszystkie updaty do 9) i nie wiem czy bede mogl sobie pograc...

-------update-------
Juz wiem, na pirackich, heh oryginalnych inaczej wersjach cs:s nie mozna polaczyc sie z serwerami od VAC, mozna wejsc tylko na "oslodzone".

hehe, ja gram na EMPORiO na @ll serwerach :)
Coś ich updejt nie zadziałał na mnie ||

Sorry ale usunalem poprzedni post, myslalem ze nikogo to nie bedzie interesowac. Dowiedzialem sie z innej strony dlaczego niektorym dziala a innym nie. Wyjasnienie jest dosyc proste, prawdopodobnie grales z cs:s w momencie gdy valve usuwalo nielegalne konta do steamu.

gallus 29.01.2005 14:10

Cytat:

Napisany przez luminat
Mam pytanie do osob grajacych w CS:S non-steam. Czy to prawda ze Valve zablokowalo mozliwosc grania bez keya? Wlasnie sciagam najnowsza wersje od emporio (wszystkie updaty do 9) i nie wiem czy bede mogl sobie pograc...

-------update-------
Juz wiem, na pirackich, heh oryginalnych inaczej wersjach cs:s nie mozna polaczyc sie z serwerami od VAC, mozna wejsc tylko na "oslodzone".

hehe, ja gram na EMPORiO na @ll serwerach :)
Coś ich updejt nie zadziałał na mnie ||

Pagerus 28.01.2005 23:26

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Czy ja wiem, czy zbyt pięknie... Mając do wyboru "możliwość" ściągania 5GB z netu i jeszcze płacenia za to 50 złotych, a dodania drugiego tyle i otrzymania "ładnie wydanej" (powiedzmy...) wersji pudełkowej, zdecydowałbym się na to drugie. Juz nie przesadzajmy z tą oszczędnością.

Chociaż nie ukrywam, że opcja taka rzeczywiście mogłaby być atrakcyjna dla niektórych osób i pomysł taki jest dość ciekawy.

Myślę, że niedługo może to być normalny sposób nabywania gier - będziesz płacił jedynie za licencję - a samą grę będziesz ściągał z netu... o ile tylko łącza będą nieco lepsze ;)

andrzejj9 28.01.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No to brzmiało jakoś tak zbyt pięknie...

Czy ja wiem, czy zbyt pięknie... Mając do wyboru "możliwość" ściągania 5GB z netu i jeszcze płacenia za to 50 złotych, a dodania drugiego tyle i otrzymania "ładnie wydanej" (powiedzmy...) wersji pudełkowej, zdecydowałbym się na to drugie. Juz nie przesadzajmy z tą oszczędnością.

Chociaż nie ukrywam, że opcja taka rzeczywiście mogłaby być atrakcyjna dla niektórych osób i pomysł taki jest dość ciekawy.

Pagerus 28.01.2005 16:14

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
już nie musisz...

No to brzmiało jakoś tak zbyt pięknie...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56.