![]() |
koniec troche rozczaruje wielu:) ale widac ze bedzie HL3:D
|
Cytat:
|
no to wam powiem, że 80% moich znajomych zarabia poniżej 1000 brutto :|
a ci, co zarabiają więcej, to mają robotę po znajomości. |
Cytat:
dlugosc gry? hmmm ... myslalem ze dluzej pogram |
Cytat:
Natomiast wybacz, ale zarobki poniżej 1000 złotych uznaję za czyste wyzyskiwanie pracownika. Bo do cholery - mam przychodzić na osiem godzin dziennie, pięć dni w tygodniiu do pracy i dostawać za to jakieś grosze?? Bez przesady - niech już praca będzie cięższa, ale niech przynajmniej będą z tego jakieś pieniądze. Niestety znam realia, wiem, jak wygląda rynek pracy w Polsce, ale dla mnie ciągle płaca poniżej 1500 złotych miesięcznie, to żadna płaca... |
Cytat:
|
Cytat:
|
half-life 2 ... mission accomplished :D
|
Cytat:
Co do HL2 - to informacja na temat wymagania dostępu do netu podczas instalacji gry jest umieszczona na pudełku z grą :) |
Cytat:
Czyli wychodzi na to, że porównując do Ameryki ta gra powinna u nas kosztować: od 12,5 do 25 złotych.... Kupuję! :) |
Cytat:
Nie czaje... Musiałem rozpakowac te pliki gcf (gcfspace)... i (jeszcze sie rozpakowywują... długo to trwa.... 1 gigowy plik z godzine.. :\ albo i dwie)... ;\ i zobaczymy i tam jest jeden HL2.exe 1,81mb, a drugi ... 81kb :D Zobaczymy który lepszy :D |
Gdyby te oryginały kosztowały jeszcze odpowiednio do naszych zarobków to jeszcze jakoś bym przebolał, no ale HL2 kupiłem oryginał :cool:
|
Cytat:
Gdybym kupił tą grę, a nigdzie nie byłoby informacji, że do gry konieczne jest posiadanie internetu, to już bym się nieźle wkurzył (i prawdopodobnie grę oddał do sklepu). Ale jakbym jeszcze nie mógł się zalogować i musiał czekać kilka godzin lub dni, żeby w końcu móc zagrać w coś, za co zapłaciłem duże pieniądze, go już bym cholery dostał. Naprawdę - nie tędy droga! |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:02. |