![]() |
ale nie kumam. W orginale są bledy? Czy w piratach?
Jak narazie nie zauwazylem w orginale wiec luz. PS.Zdziwilo mnie ze odpalilem bez problemu na GF4MX440 - zostawilem detale tak jak poustawial - rozdzielczosc 1024x768 - zero przycinki...ten silnik powala. |
Cytat:
|
Cytat:
wiekszosc naprawia ai_disabled 1 ... |
podobno wyszło na jaw kolejne zabezpiecznie antypirackie w tej grze.
otóż w pewnym momencie musimy wsiąść do windy z Alyx (początek chapteru "black mesa west"), no i w wersji legalnej inaczej ona nie chce... |
Cytat:
Cytat:
Poza tym jakie dostosowanie do polskich realiów? Gra za 120 to ma być dostosowanie do polskich realiów. Gdzie, jak mnie sami ostatnio poprawialiście średnia płaca wynosi 800 złotych?? Czyli co, mamy płacić 1/7 miesięcznej płacy za grę?? To tak, jakby amerykanow kazano płacić 300 - 500$! A kto by tam tyle zapłacił? Tak więc nie ma żadnego dostosowania do polskich realiów. No, może w pewnym sensie tak, bo tak po prostu nasze realia wyglądają, ale to nie jest normalna sytuacja i ja tu widzę dużo miejsca do narzekania... |
Cytat:
|
Cytat:
po co zakladasz 2 temat jak jeden jest - mysl :bicz: |
Do tych co przechodzą hl2
jestem w chapter 4
w momęcie gdy wjeżdzam do tunelu poduszkowcem i jakaś babka otwiera mie brame . Następna brama jest zamknięta , a na brzegu stoji jakis bufon z karabine (którego mam podobno zabrac i zamontować na poduszkowiec).Na mapie tez nic nie ma . Jak ktos był w tym miejscu i przeszedł to nich napisze. pozdro |
Cytat:
|
Raczej wersji PL to nie będzie?
|
ja to polskiego wydania nie mam akurat żadnych zastrzeżeń, po prostu Nicolas Games dostosowało się do polskich realiów i dlatego za grę płacimy TYLKO 109-139zł (zależy od sklepu), a za taką kasę wyglądać to inaczej nie może
komuś się nie podoba to proszę bardzo, pakiet Bronze na Steamie 50$ + podatek, wersja retail za granicą 55$ + zapewne jeszcze jakieś opłaty jeszcze jakieś pytania i wątpliwości czemu to wydanie wygląda jak wygląda? |
Cytat:
|
Cytat:
@Andrzej ty masz oryginała? |
Cytat:
|
Jednak oryginał to oryginał, a nie jakaś tam kopia :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:38. |