![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak to jest z piratami? Chodzą normalnie, np. te ściągnięte z torrenta czy trzeba kombinować? |
Cytat:
|
Mam pytanie jak to jest z tymi pirackimi wersjami, bo nie wiem czy kupować oryginał czy pirata?
|
@Yankee - a to nie jest tak dlatego ze narazie jest w Comming Soon?
|
Cytat:
|
Cytat:
ale 30 minut powino ci wystarczyc ... won do sklepu :rotfl: |
Valve obiecywalo ze w pozniejszym terminie zalatwia sprawe dokupywania silvera :| widze ze im sie nie spieszy.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
no wlasnie kup se orginal a i tak zrobia z ciebie wariata :D
a tak wogole to jest chore zeby rejestrowac orginal przez siec jak go kupisz to tak jakbys wypozyczal od nich gre na czas grania :D pod kontrola:D |
moze jednak sprobujesz - prawym na dod'a wybierasz preorder i tam powinienes miec tylko 10$ +tax (slyszalem ze niektorym sie udawalo)
|
a ja właśnie tak sobie czytam forum steama, bo szukam kilku informacji i powiedzieć teraz że jestem na maxa w****iony to za mało ((
a czego tam szukałem? mam standardową wersję HL2, jak wiadomo zawiera ona HL2 i CS:S a że to to samo co pakiet Bronze i dla mnie to za mało bo nie obejmuje on DoD:S to chciałem sobie zrobić upgrade do Silver dopłacając różnice, wychodzi 10$ + TAX... i co? i się ****a okazuje, że się ****a nie da :klnie: valve karze sobie w takiej sytuacji płacić pełną kwotę, tylko skromne 60$ + TAX (( dażyłem valve sympatią, ale ****a teraz mogą na nią nie liczyć ps. sorry za tyle ****, ale jak pisałem to i tak za mało na fakt jak teraz się czuje... wyruchany na maxa :klnie: (( ps2. ***ie to i czekam jak wyjdzie DoD:S i kroje pirata, oni ruchają nas to niech się teraz nie dziwią :bicz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41. |