![]() |
nie wiem czy tak to robiłeś....
w Steamie: Prawy na HL2 > Backup > Wybierasz rozmiar na jaki to ma być podzielone (albo CD 640MB albo DVD 4.7GB) efektem końcowym jest plik .EXE, który możesz sobie spokojnie wypalić :) |
Cytat:
teraz kombinuję, jak zrobić, żeby to wykorzystać i nie ciągnąć znowu 4gb. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
woitas...idize jakos zgrac tego Half-Life 2 jak masz sciagnietego ze Steam`a?
|
Cytat:
|
z tego, co wiem, to wydanie jest koszmarne.
5cd w papierowych kopertach, a do tego jednostronicowy świstek, który jest niewiadomo czym :blee: dobrze, że gra wynagradza to z nawiązką... |
www.ultima.pl
ale oni mają już po 124,90 ja 30 września kupiłem jeszcze za 109 :D a tymi 5 cd się nie przejmuj, po zainstalowaniu będziesz mógł to przerobić za pomocą steama na płytkę dvd :) |
Cytat:
Ale to i tak nie drogo jak na taką grę. Minus taki, że jest na 5CD :smutny: Jakby była na DVD to bym ją kupił odrazu :D @Yankee podaj adres www tej Ultimy :taktak: |
nie jest w cenie... tak jak pisałem wyżej => 9,50
opłaty: Poczta Standard: 9.50 PLN Poczta Priorytet: 12.90 PLN PS. właśnie dostałem maila od Ultimy, że dziś ponownie rozsyłają HL2 czyli może jutro pogram |
Cytat:
P.S. Już jest 112zł :smutny: |
koszt przesyłki to jakieś 10zł, dokładnie chyba 9,50,-
ale... ja kupowałem w Ultimie, no i kuźwa jak miałem grać od wczoraj tak będe miał szczęście jeśli zagram w weekend :( ******ona ultima zamówiła za mało kopii HL2 i nie do wszystkich poszło, a więc ten cały ich śmieszny preorder można sobie w d wsadzić tak samo jak ich ta gwarancja pierwszeństwa w wysyłce bla bla bla (( 2 dychy zaoszczędziłem, ale jak widać nie opłacało się |
Cytat:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |