![]() |
Cytat:
|
emporio z torneta na T2 u kupla zszedl w 22h ... :D
... i jeszcze dziala :spoko: |
Cytat:
W każdym razie dla mnie na pewno grą wartą 99 złotych jest Myst IV The Rewelation i tylko czekam, kiedy się pojawi w sprzedaży :) |
Cytat:
Nie chodziło mi tu o krytykę kogokolwiek... co do NFS to wiadomo było, że gra wyjdzie i będzie zbliżona do pierwszej części (bo to fakt) i czekało się na tę grę chyba tylko z rok... ale HL2 wszyscy się tak zachwycali i w ogóle... czekali z utęsknieniem premiery (wkurzali się o każde przesunięcie) - przy NFS nie spotkałem się z podobnymi opiniami... Tak więc chyba warto zainwestować to 109, 119 czy 139 zł w niesamowity hit, którym bez wątpienia HL2 jest :) Zastanawiam się tylko czy ten numer z lewymi wersjami wypuszczonymi przez Valve to prawda czy nie... |
Cytat:
|
nie wiem, ale podobno spox.
|
Cytat:
|
jeśli się nie ma stałki, to rejestracja może być trochę bolesna.
ale warto. na razie wstrzymuję się z ssaniem kopii awaryjnej z netu. za to namawiam wszystkich do kupna oryginału. |
Jeżeli macie problemy z rejestracją to jeśli w cd keyu macie O spróbujecie wpisać Q. Gdzieś czytałem że występują takie błędy ponieważ źle przycieli kartke z kodem. Ludzie od kilku dni nie potrafili sie zarejestrowac.
|
żadnej jazdy ze steamem nie ma :)
jedyne co może boleć to czas odblokowywania HL2 po wpisaniu keya, dłużej to trwało niż sam instalacja, o wiele dłużej no ale przebolałem i już troszkę pograłem 120zł... nie żałuję :) |
...już nieistotne...
|
kupilem za 119 w media, ale jak slysze jakie ludzie maja jazdy ze steamem to mi sie odechciewa instalacji.. zeby ich ch.. strzelil i jajka odpadly za ten wynalazek!
kazdemu kto kupuje polecam przygotowac sie, ze nie wszystko pojdzie jak po masle, niestety, moj kumpel polaczyl sie po 5 godzinach! :) ja do poniedzialku juz nie bede probowal bo praca mnie cisnie, ale jesli to w poniedzialek nie bedzie dzialac to sie wkurze a co do powszechnej wsrod mlodziezy hipokryzji.. coz.. wzorcow brak, wychowania brak, kultury brak - czego oczekiwac? ps. andrzej - wiekszego podpisu nie dawali? |
Cytat:
Ale, ponieważ sam nie jestem aniołkiem i zdarzyło mi się w życiu zagrać w kilka piratów, to nie będę tego oceniał. Popieram każdego, kto kupi oryginał, ale nie zamierzam krytykować tych, którzy tego nie robią. |
139zł w Empiku - wykosztowałem się i zakupiłem oryginał - jeśli gra będzie taka jak filmiki i recenzje to nie będę żałował 8-)
|
Kurde ludzie - wszyscy tak niby czekali na tego Half Life'a i teraz im szkoda niewiele ponad 100zł za tak super grę - raz w życiu możnaby kupić orygniała, co? Jakbyście odkładali co miesiąc 10zł od roku to moglibyście sobie teraz spokojnie pójść do MM i nabyć HL2 (a 10 zł miesięcznie to ile? 2 paczki fajek albo 2-3 browary raptem...)
Jeśli zdecyduję się zagrać w HL2 to z pewnością sobie sprawię oryginał - troszkę kasy się odżałuję - ale uważam, że warto... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |