![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
mała ciekawostka z gry prey... co wam to przypomina...erotomani! ;)
http://img182.imageshack.us/img182/2...xe10sx1.th.jpg |
Cytat:
A co do pełnej wersji, to już wiadomo, ile będzie kosztowała w Polsce.. A mianowicie.. 129 złotych. W tym momencie oryginał przestał mnie interesować.. |
co racja - to racja, za 129 złotych gra przez kilka godzin? ...ktoś tu chyba nie rozumie graczy...heh
|
Bo wspolczesne gry sa "drozsze w produkcji i wymaja wiekszych nakladow".... i dlatego Nintendo Wii ^^ http://video.google.pl/videoplay?doc...30721089132600
A tak na powaznie - planowalem zakup Prey ale pogralem i zrezygnowalem. Wole kupic Vampire Hunter D: Bloodlust na DVD ^^. |
Cytat:
|
co do praya to 99zl kosztuje juz. co do riddicka to skonczylem i gra jest super 5.5/6:) gra sie fajnie, mam slaby sprzet wiec tylko 640x480 ale nie o to chodzi w fajnych grach. co do praya, to jakos mi sie nie spodobal, an poczatku fajny, ale jak juz umarlem, to wtedy byla straszna kicha, nawet demka nie skonczylem.teraz chaos legion-gra totalnie odmo***380;dzona, ale mo***380;na grac dla relaksu
|
Cytat:
A co do Prey'a to 99 złotych to już sensowniej. Sprawdzę później na necie, jak długa jest i kto wie, może sobie sprawię :) |
gra***322;em wczoraj w to "cudo" 5h i znudzi***322;o mi sie strzelanie do brzydactw, wi***281;c gra posz***322;a w zapomnienie i zn***243;w zwolni***322;o si***281; troch***281; miejsca na hdd :D
|
Prey jest do kupienia w Media Markt w cenie 99zł - przynajmniej taka była cena jak ostatnio tam byłem - zaraz po premierze :)
Ja cały czas przymierzam się do tego, żeby zagrać w demo z CD-Action :P |
nie warto instalowac tego dema, tez ma to cd-a kupione dla chaos legion, ale demo do bani, za duzy sloik i w sumie nudna ta gra.tylko idz do przodu, zastrzel, idz do przodu itp, itd
|
Witam wszystkich. Mam pewien problem z "Prey". Mianowicie w pewnym momecie gry (poziom "ofiary") gdy trzeba uruchomić grawitacyjną kładkę by po niej przejść i dostać się do portalu. Więc gdy to zrobie i wpadają tam kosmici by mi to wyłączyć gra mi się wiesznie :(. Nie wiem co z tym robić. Może ktoś ma jakąś inteligentną koncepcje na ten problem? A tak na marginesie to gra robi wrażenie :D. POLECAM!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |