![]() |
Racja nVIDIA nForce 3 250. Odpale Wormsy 4 bez mini image?
|
Kto to wie :) Niewykluczone, musisz probowac...
|
Nie ma to jak najtańsze płyty główne. THX
|
Ja mam plyte na NForce2 wiec niestety musze odlaczac napedy. Wazne ze gra dziala!
|
ej ludzie powiedzcie mi o co chodiz z tym że ma sie płyte nForce3 albo nForce 4 jak by ktoś mógł wyjaśnić to b.prosił
z góry THX |
Cytat:
|
Cytat:
1. Zainstaluj DAEMON Tools V4.00. 2. Odepnij naped/nagrywarke CD-RW/DVD. 3. Emuluj obraz plyty. 4. Instaluj. 5. Graj. 6. Kup oryginal. |
Mam inny sposób który działa w 100% należy posiadać grę na 3 CD i mieć odpięty napęd.
|
blood, DZIĘKI!! Nikt na tym forum na to nie wpadł!! Całe 2 strony gadaliśmy o niczym...
|
Chyba sobie jaj robisz @szczuru ???
Taki dobry ten sposob jak kazdy inny :| Jeszcze nie ma gry, ktora nie odpalilabymi przy odpietym napedzie, bez wzgledu na to, czy ejst to wersja cd czy dvd I nie uwierze, ze komus dziala z emulowaniem cd, a z dvd nie (jesli oba obrazy sa dobrze zrobione) |
pablocoo ten sposób jest napewno dobry u nie każdego gry na DVD ze starforcem działają u mnie na przykład nie uruchamiają się, tylko gry na CD z zabezpieczeniem mi chodzą.
|
Cytat:
edit:A ja mam taką płytę główną i nie wiem jakiego ona ma nforca, http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21834 |
Cytat:
|
Mi teraz z DT 4.03 chodzi bez wyłączania napedów, montuje, włączam emulacje wszystkiego i jazda. Grałem do pierwszej fontanny, bo nie miałem więcej czasu i nie było problemów. Z poprzednim DT musiałem wyłączyć w menadżerze napędy. Jeszcze, zeby jakiegoś nocd zrobili był by git, bo obrazy zajmują trochę miejsca.
|
Cytat:
Pozdro! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19. |