![]() |
dobra chłopaki ......... POSZŁO :)
skombinowałem MDS i hula, że aż miło. sorry za problem. |
i znowu to samo panowie...
"Wprowadzony klucz nie odpowiada płycie umieszczonej w napędzie.Ipewnij się, że wpisujesz właściwy klucz." Fajnie... tylko nawet nie pozwala ponownie wprowadzić klucza... mniejsza o to... wywaliłem Alcohola... odłączyłem wszystkie napędy optyczne... mam DT 4.03 nawet... też qpa... Może mój obraz jest jakiś lipny... nie mam pliku mds... tylko ładuję samego mdf'a. Czy to może być problem ? |
ostryga27 nie ma potrzeby włączać wszystkie opcje w DT4
|
Cytat:
1.odinstaluj gre,usun wszystkie składniki,rejestry itd. 2.odłacz napedy,przed instal.i zainstaluj z DT4 3.jezeli masz wirtual.Alkohol,tez uninstal dysk wirtu musi chodzic,jak tak odpalam wszystkie gry zabezpiecz. SF wszystkie bez wyjatku. i najlepiej to włacz wszystkie emulacje w DT4 PS.klucz wpisujesz poprawnie,akurat tutaj nie ma róznicy. jak cos to pisz,albo na GG |
Cytat:
w stylu 8HVCM-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX (wersja DVD) i najciekawsze , że mi przyjął a później wyburzył podczas weryfikacji :| Tylko, że jak raz wpiszę to nie mogę zmienić... muszę odinstalować grę znowu heca. Nie wiecie może, gdzie on ten klucz zapisuje ? |
Cytat:
A masz klucz prawidlowy?wpisywales go ze spacjami czy bez? wiem ze w któryms przypadku tak mialem,napewno w DOOM 3ROE |
A czy ktoś wie co może być powodem... jak...
zainstalowałem... z obrazu zamontowanego na DT 4.03 odpala... prosi o kluczyk.... akceptuje kluczyk... przechodzi weryfikację i ............."włóż" do innego napędu". Ok... odłączam nagrę DVD i ponownie... Weryfikuje... młóci... młóci.... i........... wali do mnie, że klucz jest niepoprawny (( Jakieś idee ????? |
Cytat:
tzw jopa . Chyba nie doczekamy sie lepszego cukierka |
Nie to chyba nie jest jednak to,niezatrybi..
Ale to wszystko to pikuś:ja posiadam tzw.miodka,na SCCT,może nie końca bo trzeba to wspomódz Sfnightmare,ale to może być koniec z odpinaniem napedu,przy SCCT :idea: Jeszcze nie sprawdzałem,to nic pewnego/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale sprawdze.... |
Na Game Copy World pojawil sie "cukierek" do POP3, testowal juz ktos moze, ja chwilowo nie ma zainstalowanego ? ;)
|
No i udało się w końcu, boss pokonany, syn zadowolony, nie jęczy, nie marudzi, a ja mam swięty spokój :jupi:
Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc, pozdrawiam. |
ałć, ała,ok ok, przepraszam. już nie będę, głupek jestem.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:03. |