![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/announcement...ouncementid=23 |
Na pudelku powinien byc...
Ew. na plycie (nie pamietam ;) ) |
ałć, ała,ok ok, przepraszam. już nie będę, głupek jestem.
|
No i udało się w końcu, boss pokonany, syn zadowolony, nie jęczy, nie marudzi, a ja mam swięty spokój :jupi:
Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc, pozdrawiam. |
Na Game Copy World pojawil sie "cukierek" do POP3, testowal juz ktos moze, ja chwilowo nie ma zainstalowanego ? ;)
|
Cytat:
ale sprawdze.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie to chyba nie jest jednak to,niezatrybi..
Ale to wszystko to pikuś:ja posiadam tzw.miodka,na SCCT,może nie końca bo trzeba to wspomódz Sfnightmare,ale to może być koniec z odpinaniem napedu,przy SCCT :idea: Jeszcze nie sprawdzałem,to nic pewnego/ |
Cytat:
tzw jopa . Chyba nie doczekamy sie lepszego cukierka |
A czy ktoś wie co może być powodem... jak...
zainstalowałem... z obrazu zamontowanego na DT 4.03 odpala... prosi o kluczyk.... akceptuje kluczyk... przechodzi weryfikację i ............."włóż" do innego napędu". Ok... odłączam nagrę DVD i ponownie... Weryfikuje... młóci... młóci.... i........... wali do mnie, że klucz jest niepoprawny (( Jakieś idee ????? |
Cytat:
A masz klucz prawidlowy?wpisywales go ze spacjami czy bez? wiem ze w któryms przypadku tak mialem,napewno w DOOM 3ROE |
Cytat:
w stylu 8HVCM-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX (wersja DVD) i najciekawsze , że mi przyjął a później wyburzył podczas weryfikacji :| Tylko, że jak raz wpiszę to nie mogę zmienić... muszę odinstalować grę znowu heca. Nie wiecie może, gdzie on ten klucz zapisuje ? |
Cytat:
1.odinstaluj gre,usun wszystkie składniki,rejestry itd. 2.odłacz napedy,przed instal.i zainstaluj z DT4 3.jezeli masz wirtual.Alkohol,tez uninstal dysk wirtu musi chodzic,jak tak odpalam wszystkie gry zabezpiecz. SF wszystkie bez wyjatku. i najlepiej to włacz wszystkie emulacje w DT4 PS.klucz wpisujesz poprawnie,akurat tutaj nie ma róznicy. jak cos to pisz,albo na GG |
ostryga27 nie ma potrzeby włączać wszystkie opcje w DT4
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:20. |