![]() |
Pozazdroscic.. Uzywka na PS3 nadal chodzi granicach 70-90 PLN... A kupowac zal, bo wersja na Moov juz w drodze...
|
Ja kilka dni temu kupiłem Resident Evil 5, premierowe wydanie za.. 29 zł. Swoją drogą bardzo fajna gra :)
|
199 zł za gre to przesada, i prędzej czy później SC2 będzie też w tej cenie (49,99) jak nie za rok to za dwa
Tak jak z NFS Undercover oryginał kosztował ponad 100 zł, trochę się poczekało i kupiło się oryginał za 29,99 |
ZA 49 to jeszcze niedawno (a może i teraz) jest Starcraft.. 1...
|
...wystarczy poczekać rok czasu ... i będzie za 49,99 zł :D
... się kupi :taktak: |
Musi być.. za 199 zł nie może być inaczej...
|
Cytat:
|
Zergi są paskudne.
Jak i cała gra. |
paciemu?
|
Żałuję każdej minuty jaką poświęciłem na ściągnięcie SC2.
|
Jakby ktos mial na zbyciu kod do dema gry na 14 dni to chetnie przyjme i potestuje :pisze:
|
wygląda ładnie jednak mnie tego typu gry nie wciągają niestety, zabawa pionkami na planszy :D
|
Gra jest dobrze zoptymalizowana, na i3 + ATI 5730, wszystko chodzi na najwyższych ustawieniach (ultra) bez "zająknięcia".
Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na SC2. |
sciagnalem sobie....sprawdzilem czy dziala i trzeba zakupic orginala bo chodzi calkiem ok na moim kompie :D
|
Ilość załączników: 2
Zazdrośnicy :jezyk:
EDIT: Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne, stary, dobry SC w nowej szacie i z nowym scenariuszem - dla mnie bomba! Wszystko jest dokładnie spolszczone, dubbing, napisy w komputerach podczas intro, dymki - wsio! Gra jest powiązana bezpośrednio z kontem battle.net, po rejestracji gry możemy ściągnąć również inne wersje językowe (europejskie). Wraz z grą otrzymujemy trzy karty - zaproszenia, dwie dla SC 2 które pozwalają na 7 godz. gry do wykorzystania w przeciągu 14 dni od momentu aktywacji oraz jedną kartę do WoW na 10dni darmowej gry - ot taki bonusik. Na kartach napis, sugerujący przeznaczenie (marketing) - "Zaproś znajomego do gry ... itd." Karty posiadają klucz aktywacyjny. :) Załącznik 55255 Załącznik 55256 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:58. |