![]() |
Ups to nie MIlly jest hologramem tylko Canal... BAKA..... Czemuż wszystkie komputry nie mają takiego interfejsu użytkownika.
|
Cytat:
Obecnie jestem na wstępnym etapie Naruto - widziałem 12 epów - w sumie pokrywa się to prawie z 3 tomikami mangi... nieźle rozciągają historię w anime :P |
OMFG! hellsing Ultimate juz jest.... jak moglem przegapic!!! to wszystko przez Akire !!! 774 seedy! muhahahaha
|
a ja za to ściągam sobie całą serię Dragona Balla :D:D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No tak - to jest dobra wiadomość :) Ale nie wiem czy wprowadzanie anime do kina to dobry pomysł... Boję się, że to może nie wypalić...
|
Pytanie do mangofanow!!!
Czy ktos wie czy idzie sciagnac Dragon Balla z polskim lektorem z rtl7 z innego portalu niz megaupload??? Bo tam to plynie wieki... szybciej dziatkiem zostane :D |
Cytat:
|
Pagerus jesli mówię cała serię to cała czyli Dragon Ball, Dragon Ball Z i Gragon BallGT :D Pozdrawiam :D:D
|
Wczoraj leciało METROPOLIS. Hmmm...... Jakoś nie trawię tej kreski, ale poza tym warto obejrzeć. IMHO black jack tego auto i za***iscie było
|
A ja lubie niestendardowe kreski ale metropolis jeszcze nie wiedzialem :(
Baardzo natomiast podoba mi sie kreska z np. Vampire Hunter D: Bloodlust ^^ AMV - http://video.google.com/videoplay?do...73032620461380 |
Nie no ta to jeszcze nie jest aż taka niestandardowa. Ale jakoś kreski Osamu Tezuki nie trawię. Przepraszam Fanów. Ale zawsze ma świetne scenariusze.
|
Cytat:
link |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:03. |