Cytat:
Napisany przez REi
chobits jest dla mnie takie troszeczke zbyt kawaii ;p
A AMG jeszcze nie ogladalem bo jakos nigdy sie do niego przekonac nie umialem. Co tu duzo gadac... wole aniem bardziej powazne ;) chociaz Full Metall Panic: Fumofu (czy jak to sie pisze) obejzalem (i wole o tym nie pamietac bo widok maskotki rozmiarow czlowieka uzbrojonej w karabin i wbiegajacej do pomieszczenia aby chwile pozniej krzyknac Fumo! z podpisem [Clear!] snil mi sie po nocach) Natomiast pozostale 2 serie Full Metal Panic mi sie podobaly troche bardzej seria 2 - The Second Raid.
Pociagne jeszcze troche temat smiesznych anime.... kojazy ktos tytul "Shin-Chan"? a moze "Ebichu"? (w celu unikniecia stalego uszkodzenia mozgu odradzam ogladanie Ebichu osobom zrownowazonym psychicznie)
|
Shin-Chan? Pewnie, że kojarzę - na Jetix leci - tylko około północy i z dubbingiem... :P
Ja osobiście lubię również anime łatwe, proste i przyjemne w odbiorze :) Przy FMP Fumoffu miałem niezły ubaw :D Serial Experiments Lain to takie nieco schizo anime jak dla mnie :P Obecnie oglądam Bleach - bardzo fajna seria :) Fanom kryminałów polecam anime "Monster"... fajnie skonstruowana fabuła... i co ważne - wciąga - no przynajmniej mnie wciągnęła :)
Ah! My Goddess TV obejrzałem - ale traktuję to jako jedną z wielu serii - była może i niezła - ale owszem niektóre pozycje bardziej mnie bawiły...
Wszystkim polecam Cowboy Bebop'a - naprawdę kawał dobrego anime - teraz chyba leci nawet na TVP Kultura :) Skoro taki kanał zdecydował się na puszczenie anime - to musi znaczyć chyba, że jest dobre, nie? :D
Z typowo rozrywkowych - polecam Excel Saga - niezły ubaw - parodie różnych serii i takie tam - dobra zabawa raczej gwarantowana :D Kolejna rzecz jaką mogę polecić - Full Metal Alchemist - fajne i docenione przez fanów anime... Genshiken - kolejne zabawne anime - ukazujące świat prawdziwych otaku :D Dla fanów gier MMORPG - Hack/Sign - a dla fanów wyścigów samochodowych - wszystkie serie Initial D :D
Dobra - na razie chyba wystarczy :P
|