Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Anime - kolejne podejście :D (https://forum.cdrinfo.pl/f26/anime-kolejne-podejscie-d-59735/)

Aniołek19 18.01.2006 11:33

szczególnie kinówka bo jest poprostu super!!! Ma ktoś jakies ciekawe anime do obejrzenia :D

kiewas 18.01.2006 15:08

Warto dodać, że niedawno wyszły 2 dodatkowe odcinki Ah! My Goddess TV, nigdy nie emitowane w tv, znalazły się one oczywiście w wydaniu DVD.

Aniołek19 18.01.2006 15:55

http://www.sphrothsworld.com/Images/...-belldandy.jpg :D

Pagerus 18.01.2006 16:40

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez kiewas
Warto dodać, że niedawno wyszły 2 dodatkowe odcinki Ah! My Goddess TV, nigdy nie emitowane w tv, znalazły się one oczywiście w wydaniu DVD.

Dzięki za informacje - teraz trzeba się w to zaopatrzyć :)

Ja na razie jestem na etapie:

kiewas 19.01.2006 02:31

ja lecę na bieżąco - czyli dzisiaj 64epek oglądnięty :)

poza tym męczę się także co tydzień z Naruto - przynajmniej do kwietnia-maja, kiedy to ma ruszyć ponownie historia z mangi.

Pagerus 19.01.2006 08:45

Cytat:

Napisany przez kiewas
ja lecę na bieżąco - czyli dzisiaj 64epek oglądnięty :)

poza tym męczę się także co tydzień z Naruto - przynajmniej do kwietnia-maja, kiedy to ma ruszyć ponownie historia z mangi.

Ja przerzuciłem się z Anime-Keep na Lunar Anime - oni jeszcze 64 epka nie wydali... a tak w ogóle to o ile dobrze pamiętam to jestem obecnie na 37 w oglądaniu... :)

Aniołek19 19.01.2006 14:00

http://crazysilver.net/templates/chobits.jpg

A co powiedziecie na to :D

Pagerus 19.01.2006 14:19

Wstyd się przyznać, ale Chobits jeszcze nie oglądałem...

REi 19.01.2006 15:12

chobits jest dla mnie takie troszeczke zbyt kawaii ;p
A AMG jeszcze nie ogladalem bo jakos nigdy sie do niego przekonac nie umialem. Co tu duzo gadac... wole aniem bardziej powazne ;) chociaz Full Metall Panic: Fumofu (czy jak to sie pisze) obejzalem (i wole o tym nie pamietac bo widok maskotki rozmiarow czlowieka uzbrojonej w karabin i wbiegajacej do pomieszczenia aby chwile pozniej krzyknac Fumo! z podpisem [Clear!] snil mi sie po nocach) Natomiast pozostale 2 serie Full Metal Panic mi sie podobaly troche bardzej seria 2 - The Second Raid.

Pociagne jeszcze troche temat smiesznych anime.... kojazy ktos tytul "Shin-Chan"? a moze "Ebichu"? (w celu unikniecia stalego uszkodzenia mozgu odradzam ogladanie Ebichu osobom zrownowazonym psychicznie)

Blackegg 19.01.2006 16:27

Chobits jest bardzo kawaii wrecz za bardzo ale ze wzgledu na kreske warto ogladnac. A OMG lubie jak zadne inne anime. Owszem widzialem Hellsinga, Lein(zaczebiste), evangelion(eeee nudne), haibane i jeszcze npare innych ale ze wszystkich OMG jest the best. :D

Pagerus 19.01.2006 17:41

Cytat:

Napisany przez REi
chobits jest dla mnie takie troszeczke zbyt kawaii ;p
A AMG jeszcze nie ogladalem bo jakos nigdy sie do niego przekonac nie umialem. Co tu duzo gadac... wole aniem bardziej powazne ;) chociaz Full Metall Panic: Fumofu (czy jak to sie pisze) obejzalem (i wole o tym nie pamietac bo widok maskotki rozmiarow czlowieka uzbrojonej w karabin i wbiegajacej do pomieszczenia aby chwile pozniej krzyknac Fumo! z podpisem [Clear!] snil mi sie po nocach) Natomiast pozostale 2 serie Full Metal Panic mi sie podobaly troche bardzej seria 2 - The Second Raid.

Pociagne jeszcze troche temat smiesznych anime.... kojazy ktos tytul "Shin-Chan"? a moze "Ebichu"? (w celu unikniecia stalego uszkodzenia mozgu odradzam ogladanie Ebichu osobom zrownowazonym psychicznie)

Shin-Chan? Pewnie, że kojarzę - na Jetix leci - tylko około północy i z dubbingiem... :P
Ja osobiście lubię również anime łatwe, proste i przyjemne w odbiorze :) Przy FMP Fumoffu miałem niezły ubaw :D Serial Experiments Lain to takie nieco schizo anime jak dla mnie :P Obecnie oglądam Bleach - bardzo fajna seria :) Fanom kryminałów polecam anime "Monster"... fajnie skonstruowana fabuła... i co ważne - wciąga - no przynajmniej mnie wciągnęła :)
Ah! My Goddess TV obejrzałem - ale traktuję to jako jedną z wielu serii - była może i niezła - ale owszem niektóre pozycje bardziej mnie bawiły...
Wszystkim polecam Cowboy Bebop'a - naprawdę kawał dobrego anime - teraz chyba leci nawet na TVP Kultura :) Skoro taki kanał zdecydował się na puszczenie anime - to musi znaczyć chyba, że jest dobre, nie? :D
Z typowo rozrywkowych - polecam Excel Saga - niezły ubaw - parodie różnych serii i takie tam - dobra zabawa raczej gwarantowana :D Kolejna rzecz jaką mogę polecić - Full Metal Alchemist - fajne i docenione przez fanów anime... Genshiken - kolejne zabawne anime - ukazujące świat prawdziwych otaku :D Dla fanów gier MMORPG - Hack/Sign - a dla fanów wyścigów samochodowych - wszystkie serie Initial D :D
Dobra - na razie chyba wystarczy :P

Aniołek19 19.01.2006 22:59

a kto z was widział dragon balla :D

Pagerus 20.01.2006 07:47

Cytat:

Napisany przez Aniołek19
a kto z was widział dragon balla :D

Tutaj chyba nie ma osoby, która nie widziała Dragon Ball'a... :P

kiewas 20.01.2006 13:05

ja "widziałem", ale nigdy tego nie oglądałem, jakoś dalej nie mogę tego przetrawić...

Cytat:

Napisany przez Aniołek19

Chii! :D

Aniołek19 20.01.2006 13:30

Chii!!! :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:45.