![]() |
Cytat:
Co do Ciebie malaczarna - to nie wiedziałem, że Cię nie było - jakoś ostatnio nieregularnie bywam na forum i nie czytam wszystkich tematów - brakuje na to czasu... |
Cytat:
|
Cytat:
Btw obejzalem Vampire Hunter D i troche pomieszali wydanie - lol. Menu jest jako Title 2 wiec nie startuje przed filmem :P trzeba do niego recznie sie udac (przycisk menu na pilocie czy cos tam).... a moze tak mialo byc? W kazdym badz razie wydanie dostaje u mnie ocene 7 (za duzo reklam przed filmem i dziwne umiejscowienie, skadinad ladnego, menu, ale pudelko bardzo ladne i fajny reportaz o filmie :P) |
Cytat:
A tak w ogóle - to wyszedł już nowy numer GitS SAC? |
ja chcialam odpoczac
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wlasnie zamowilem Vampire Hunter D: Bloodlust w merlinie - 27pln. Maja tez w empikach ale w moim lokalnym nie mieli.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No logiczne :) nikt nie chce wpuszczac na niepewny polski rynek jakiegos "hardcoreowego" anime dla nielicznych. A Vampire to wielkie anime z ktorego odbiorem powinien uporac sie kazdy.
|
No jak widać można :) Nie wszystko co komercyjne i znane musi się podobać :P A z Vampirem tak z pewnością jest - dlatego ściągnięto go na polski rynek - bo jest to tytuł znany, lubiany i dlatego liczy się na zysk ze sprzedaży...
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:15. |