![]() |
Cytat:
Ja czekam na dogodny moment aby sobie obejrzeć właśnie GitS'a i Appleseed :) |
Dobra i zla wiadomosc:
Zla: Hellsing OVA przesuniete na 10lutego (Info nie potwierdzone - na www dalej widnieje 25.01.2006) Dobra: W numerze na Luty 2006 magazynu Kino Domowe ukaze sie anime "Akira" podobnie jak GitS z dzwiekiem angiellskim i japonskim w 5.1 i DTS do tego polski lektor i napisy. Cena standardowo 19.90pln (Po dobrych wynikach sprzedaży DVD z Ghost in the Shell firma IDG, wydawca miesięcznika Kino Domowe ma zamiar publikowac wiecej animcow - JUPI!) |
Cytat:
Sprawy ida w dobrym kierunku ;) |
Tak to sobie przemyslalem.... ja chce Evangeliona na DVD!!!! Po jednym DVD na miesiac mogli by wydawac a przy cenie 19.90 akurat by tak wychodzilo zgodnie z cena rynkowa (sa 2 wersje - drozsza 11dvd kolekcjonerska za okolo 300pln i tansza bez kinowek 6dvd za okolo 160pln.. ale przy kosztach wysylki rzedu 250pln nie oplaca sie sprowadzac). ^^
|
fanom anime na pewno spodoba sie film Casshern - nie jest to anime, ale widac pietno... :) polecam
|
mnie osobiście niezbyt się podobał ten film,jak już anime to wole o samurajach jak Kenshin,a nie jakieś cyber;)
|
Cytat:
PS. wybaczcie ale musialem xD |
^_^ Hehe - dobre Rei :spoko:
Co do Akiry to też już o tym czytałem :) czyli w przyszłym miesiącu kolejny zakup :) Na razie znalazłem fajny sklepik z mangami we Wrocku i zwiększyłem nieco swoją kolekcję :) |
heh, wstyd się przyznać, ale dopiero dzisiaj zauważyłem ten temat :P
Anime (i mangą) interesuje się już jakiś czas (pierwszy kontakt z kilka lat temu, latałem jak najszybciej mogłem ze szkoły żeby obejrzeć Kapitana Tsubasę), a tak na poważnie to będzie coś koło roku. Moje ulubione serie? Wszystko co związane z GiTSem, Hellsing, Fullmetal Alchemist, Naruto, Bleach (yeah, wymiata :D), Great Teacher Onizuka (jak dla mnie must-see dla każdego fana M&A :D), Trinity Blood... A czekam z niecierpliwością na nowe anime o tytule Ergo Proxy - niestety dopiero 25 lutego... |
Jeśli chodzi o Bleach - to znowu zacząłem oglądać :) dawniej skończyłem coś koło 10 odcinka... a przed chwilką obejrzałem 34 odcinek :D seria wciąga :)
Great Teacher Onizuka jeszcze nie widziałem - ale skoro mówisz, że to must-see... no to I must see this :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja lubię oglądać Anime, bo są bardzo fajne a czasami śmieszne :D Najbardziej to podobały mi się z Anime Oh my goddness i Chobits :)
|
Cytat:
|
W wersji TV jest zajefajny a kinowka jest poprostu piekna :D:D:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:04. |