![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Dzwiek DTS i oryginalna sciezka dzwiekowa ^^ PS Mam oryginal na kasecie video (placilem cos kolo 160-180pln w zdaje sie 1998) ^_^ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do GITSA to chyba kazdy powinien go obejrzec :) Jak dla mnie to obowiazkowa pozycja ;) Zarówno dla fanow anime jak i wielbicieli dobrego kina :) |
No ja juz zamowilem DVD - z DTS'em!! :jupi:
|
Cytat:
|
Nie :) jako zwykly film DVD ze sklepu z filmami DVD :D http://punkt44.pl/index.php?&dvd_szukaj=ghost&film=1104 Gdyby nie dopisek "Wydawnictwo wraz z magazynem Kino Domowe" to nikt by sie nie zorientowal ze to w gazecie bylo ^^
|
Cytat:
|
Hehhh.... Ja też sobie kupiłem Ghosta......
Mam nadzieję że wyjdzie więcej takich wydań. P.S. Wczoraj obejrzałem JIN-ROH - no i wgniotło mnie w ziemię. Czegoś takiego to w życiu nie widziałem......... |
Cytat:
Nie widziałem jeszcze - ale skoro polecasz - to chyba warto zobaczyć :) |
Tak to ten film... Totalnie miażdży...... Takiego kina w hollywood nie ma. A zakończenie ....... Po prostu trzeba obejrzeć...
|
hm, pierwszy post w tym watku, wiec troche OT jak na ta strone (chac na pierwszej bylby jak najbardziej na miejscu)
tez, jak REi, zobaczylem Wamude Project - King of My Castle i zaczolem szukac skat to jest natknolem sie na Ghost in the Shell - REWELACJA potem mialem przyjemnosc obejzec BLOOD seriali nie trawie - zbyt infantylne imho, choc kazdy lbi co innego, ale filmy takie jak te wymienione czy tez FFVII - Advent Children to cos pieknego GitS2 za to mnie rozczarowal - obejzalem i cos w sobie ma, ale raczej do niego drugi raz nie usiade |
skad mozna sobie kupic GitS'a? :>
|
Dalem link do sklepu online - jak nie chcesz placic za wysylke to poszukaj w empikach
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:15. |