![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Nawet tu (LINK) wida***263;, ***380;e nie ma innego ***378;r***243;d***322;a... |
Yes! Yes! Yes!
3 plyta GitS w obiegu!! Od dzis!!! Pudelko w czerwcu. |
wg moich danych to masz poslizg o dzien :P data wydania to 16.05.2006... ale do mnie jeszcze nie doszlo ;(
PS pudelko w czerwcu? z numerem 2 dostalem pismo ze przepraszaja za brak pudelka (nie dali bo uznali jakosc za kiepska - to sie chwali!) i ze przesla je z nr3. |
Cytat:
W sprzedazy od 18 :) Pudelko z numerem czerwcowym. |
18 w kiosku czy wydanie 18? - kurde ja nei fce czekac dluzej ;(
|
W kiosku 18.05.06 :)
I uwaga: -nak***322;ad si***281; zmniejsza. Teraz wydaj***261; tylko dla prenumerator***243;w + coraz mniejsza liczb***281; egzemplarzy dla pojedynczej kioskowej dystrybucji. (normalna praktyka). Tak, ze ten co nie zam***243;wi***322;, zarezerwowa***322;, mo***380;e mie***263; coraz gorzej :( |
W pewnym momencie byl news ze prenumeraty sie wyprzedaly i musza dodrukowac - wiec zapewne 90% osob co mialy kupic wzielo prenumeraty czyli w sumie nic dziwnego ze zmniejszaja dostawy do kioskow.
|
Kurde belans - mam nadzieję, że dostanę to jeszcze - bo nie zaprenumerowałem - a teraz choruję... jak nie dostanę to się podłamię... Mam nadzieję, że do czwartku będzie w EMPIKu jeszcze...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale mi chodzilo o to ze gdybys nie dostal to mozesz zamowic pojedyncze egzemplarze >.<
|
Sory za PPP
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:55. |