![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Co do Ciebie malaczarna - to nie wiedziałem, że Cię nie było - jakoś ostatnio nieregularnie bywam na forum i nie czytam wszystkich tematów - brakuje na to czasu... |
Juz za 4 dni (25.08) Hellsing OVA 2 ^^
|
Nie chce mi sie tak czekac :/ Juz nie pamietam co bylo w OVA 1 x)
Ps. Polecam "X". Swietne anime. Teraz przymierzam sie do Fantastic Children :) |
poszukaj na gumtree.pl
|
Kultowy serial "GHOST IN THE SHELL SAC" powraca!
Pierwsza p***322;yta z nowymi odcinkami w sprzeda***380;y od 15 grudnia Zam***243;w ca***322;***261; kolekcj***281; zeszyt***243;w wraz z 8 p***322;ytami GITS SAC GIG 2! Cena w prenumeracie: tylko 149,80 z***322;! Nosz holera! kolejne 150pln do wydania! :D |
Czy ja dobrze zroumialem? Za 150 zl dostane KOMPLETNY Stand Alone Complex 2?
|
Dokladnie! :D Ja juz zamowilem i zaplacilem - czekam na pierwsza plytke pewnie do tygodnia po 15 grudnia ^^
|
No to zegnam sie z kolejnymi trzema piecdziesiatkami. Ale co tam, to w koncu GITS :-)!
|
No i jak mozna nie kochac IDG? ^^
|
BTW dlaczego nikt mi nie powiedzial ze GitS:SAC doczekal sie kinowki o podtytule "Solid State Society" (wrzesien 2k6)? Mam nadzieje ze wydadza go w "Kinie Domowym" po 2nd GIG ^^
|
Ja nawet o tym nie widziałem. O wydaniu drugiej serii GitS'a dowiedziałem się widząc go w EMPIKu :P Muszę jeszcze kupić ostatnią płytkę z pierwszej serii... ech... - dużo wydatków w okolicy świąt... :(
|
a mnie juz skreca! - nie moge sie doczekac na pierwsze dvd :D odrazu ripne je do iPoda i zostawie sobie na wigilie u babki do ogladniecia :D
|
Cytat:
A przy okazji mam takie pytanko - czy ktoś z tu obecnych ogląda lub oglądał może którąś z serii pod znakiem .hack ? |
Dostalem wlasnie pierwsza plyte z GiG2 - 4 pierwsze ep, myslaleem ze poswiecili jakosc dla upchniecia kolejnego ep ale na szczescie sie na to nie zapowiada (voby waza po tyle samo - 1gb na odcinek :D )
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |