Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Anime - kolejne podejście :D (https://forum.cdrinfo.pl/f26/anime-kolejne-podejscie-d-59735/)

DreamCrusher 13.12.2005 20:20

jak do tej pory skromniutko: db :) , hellsing :serdusz: <- i to tyle jesli chodzi o serie; z pelnometrazowych: gits 2 i costam jeszcze bylo ale nie pamietam tytulu;
aktualnie sciagam neon genesis evangelion :)

Pagerus 13.12.2005 20:38

Cytat:

Napisany przez Berion
Moja przygoda z anime zaczęła się od nie powiem czego (w każdym bądź razie ratowały świat, a za najciekawszy element uważałem przemiany :D)... nie ważne...

Zgadnij - soft hentai ;)

A poważnie:

Polecam Oh My Goddnes, Tenchi Moyo, Armitage, Akira, Appleseed, czy już wymienione pozycje...

No tak - czyli zaczynałeś chyba podobnie jak ja :) od Sailorek :D
Z tego co wymieniasz to aż wstyd się przyznać - niewiele widziałem - praktycznie tylko Oh My Goddess (w tym 24 odcinkowa seria TV) - klasyka jakoś mnie omija z daleka nie wiem czemu :( A pozycje które wymieniłeś właśnie do klasyki moim zdaniem można zaliczyć...
Ja mimo wszystko na początek polecałbym serię Love Hina (obecnie dostępna w PL również jako manga) - seria fajna, przyjemna w oglądaniu i zabawna :) chociaż wiadomo - nie każdemu musi takie coś odpowiadać... ja mimo wszystko polecam :)

REi 13.12.2005 21:38

Cytat:

Napisany przez zuk4u
aktualnie sciagam neon genesis evangelion

:piwo:

Berion 13.12.2005 22:01

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No tak - czyli zaczynałeś chyba podobnie jak ja :) od Sailorek :D [...]

Cóż... niestety... ...

Cytat:

[...] Z tego co wymieniasz to aż wstyd się przyznać - niewiele widziałem - praktycznie tylko Oh My Goddess (w tym 24 odcinkowa seria TV) - klasyka jakoś mnie omija z daleka nie wiem czemu :( A pozycje które wymieniłeś właśnie do klasyki moim zdaniem można zaliczyć... [...]
:O To ja się już chyba starzeję :D

Ja dla odmiany nie oglądałem nic "z nowszych" - jakoś czasu brak, może chęci... ... nie wiem

Pagerus 14.12.2005 08:16

Cytat:

Napisany przez Berion
Cóż... niestety... ...

:O To ja się już chyba starzeję :D

Ja dla odmiany nie oglądałem nic "z nowszych" - jakoś czasu brak, może chęci... ... nie wiem

Bez przesady - SM nie było takie złe :P
Te nowe produkcje mogą się nie wszystkim podobać - ale ja tam nie narzekam - przynajmniej mam co oglądać :)

Qbi@k 20.12.2005 17:53

Mam zla i jednoczesnie dobra wiadomosc. Hellsing OVA zostaje opozniony do dnia 26 stycznia 2006 r. natomiast bedzie dluzszy o ponad 20 min :) wczesniej mial trwac 30min ;) czas wydluzy sie do 50min :D

Pagerus 20.12.2005 19:01

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
Mam zla i jednoczesnie dobra wiadomosc. Hellsing OVA zostaje opozniony do dnia 26 stycznia 2006 r. natomiast bedzie dluzszy o ponad 20 min :) wczesniej mial trwac 30min ;) czas wydluzy sie do 50min :D

Czyli opóźnienie pewnie wynika z dodawania tych 20 minut... no nic - czekamy dalej i zacieramy ręce :)

Mich@ł 20.12.2005 19:35

Eeee tam :P
NARUTO RULEZZZ :D

Qbi@k 20.12.2005 21:25

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
Eeee tam :P
NARUTO RULEZZZ :D

Naruto to teraz jeden wielki syf :) Strasznie sie teraz poziom obnizyl. Zamiast ciekawych odcinkow puszczaja same zapychacze jak to niektorzy mawiaja.

Pagerus 20.12.2005 22:20

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
Naruto to teraz jeden wielki syf :) Strasznie sie teraz poziom obnizyl. Zamiast ciekawych odcinkow puszczaja same zapychacze jak to niektorzy mawiaja.

Ja w kwestii Naruto wypowiedzieć się nie mogę - bo jeszcze nie oglądałem - kumpel ma mi dostarczyć - ale coś mu się najwyraźniej nie spieszy za bardzo... :(

Patrix 20.12.2005 22:51

ja widziałem wszystkie odcinki:
- cubasy,
- dajmos'a,
- jattamen'a,
- ksiezniczki z ksiezyca?,
- hellsing'a

sorry za literowki ale juz nie pamietam jak to sie pisze :D
wszystko jak byłem mały, ale hellsing'a 1-13 mam na kompie :D

generalnie nie mam dostepu do sezonow, a ściągać mi sie nie chce....

REi 21.12.2005 01:17

Cytat:

Napisany przez Qbi@k

Tyle ze tego ma byc 10 EP.... tylko pierwszy bedzie dluzszy czy wszystkie? :P

Pagerus 21.12.2005 07:48

Cytat:

Napisany przez REi
Tyle ze tego ma byc 10 EP.... tylko pierwszy bedzie dluzszy czy wszystkie? :P

OVA 10 odcinków? to bardziej już pod serię podchodzi...

Qbi@k 21.12.2005 08:44

Cytat:

Napisany przez Pagerus
OVA 10 odcinków? to bardziej już pod serię podchodzi...

Ja slyszalem ze to ma byc jeden odcinek konczacy cala serie :) Obym sie mylil :D

tengu 21.12.2005 08:49

U mnie zaczeło się od Czarodziejek z Księżyca, Yattamana i Gigi (suuuper). POtem obejrzałem zdobytego nie wiadomo skąd GHOST IN THE SHELL i wiedziałem już że Z mistrzem Masamune żartów nie będzie. Ale Appleseed (manga) to jest dla mnie coś. Na tej nowej kinowej wersji nie byłem, ale się wybieram powoli (brak czasu). Najważniejsze dla mnie anime to poza GHostem: Berserk, Armitage, Gunsmith Cats (miodek) i best of the best Rurouni Kenshin (OAV)

P.S. No i jeszcze klasykę - NINJA SCROLL (jak mogłem zapomnieć.... bakaaaa :bicz: )

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:31.