Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Film i Muzyka

Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.08.2005, 10:23   #1
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek

Obejrzalem wczoraj...

Calosc robi wrazenie - duzo DOBRYCH efektow specjalnych, dobry dzwiek.
Inna rzecza, ktora mi sie spodobala to brak "cukierkowosci i bajkowosci" - ta czesc jest mroczniejsza niz np. Batman i Robin

Fajny tez ten nowy aktor... "batmanowski"

w rolach glownych:
Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Liam Neeson, Ken Watanabe i Katie Holmes

..i ogolnie calkiem niezla obsada.

Czas trwania to ponad 2h, wiec trzeba troche czasu poswiecic - ale wbrew pozorom nie jest rozwleczony i dokladnie pokazuje historie Batmana

7,5/10 i polecam

pozdro
Ten film miał z zalożenia być mroczny, a części powyżej Batman Returns są do dupy. Wogóle nie trzymały klimatu komiksów.

Batman Begins miał być wzorowany na komiksie Batman Year One, ale pokłócili się producenci, odszedł reżyser (Aranofski) i w końcu film zrobił Nolan. Wyszło całkiem fajnie, nawet są zbieżności z komiksami, no i wreszcie pokazali Scar Crow'a wg mnie najlepszego przeciwnika Batmana.

Film oceniam na 9/10. Napewno zobaczę go jeszcze parę razy.

http://www.osloskop.net/r/15384.html

Ostatnio zmieniany przez Air : 22.08.2005 o godz. 10:37
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.08.2005, 12:43   #2
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Smartek : dobrze ze zwrociles uwage na owy "brak cukierkowatosci" i "batmanowosc nowego aktora". Bale jest wlasnie takim czlowiekiem, u ktorego chec zemsty widac w oczach. Jest to czlowiek ktorego pod pewnymi warunkami boisz sie nawet jesli jestes 2 razy wiekszy do niego. Bale'a pamietam jeszcze z "Imperium Slonca" Spielberga, ktore z reszta rowniez uwazam za film przynajmniej bardzo dobry!

P.S. Racja - Batman i Robin byl ohydny (fuj...)

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.08.2005, 22:32   #3
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Widząc obsade filmu az mnie skreciło ze jakis kolo Bale dostaje role Batmana, a reszta smietanki inne role.
Cały film ma bardzo duzo sław i jak na produkcje wysoko budżetową, mnie zdziwło ze tylu dobrych aktorów zagrało w jednym filmie!
Ale pan "Bale" na pewno nie wypadł w tej roli dobrze.Sam bym dał tam pana Brodericka, który zdecydowanie lepszym brunetem by był w tej roli...
Stary 18.08.2005, 00:02   #4
PIOTR34
..: DVD-VIDEO :..

Data rejestracji: 20.08.2003
PIOTR34 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dorzucę swoje trzy grosze, moim skromnym zdaniem ten film nie zasługuje na miano dobrego, zresztą coraz wiecej w filmach efektów i typowej rozwałki w końcu dobrzy aktorzy to już dziadki Nowe pokolenie idzie

PIOTR34 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.08.2005, 11:30   #5
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Air : czy masz na mysli Darrena Aronofsky'ego - rezysera "Requiem dla snu"?. Zmiazdzyles mnie. Skoro ten "Batman" jest taki dobry przy Nolanie to strach mysle co zrobilby z nim Darren ;-D!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.08.2005, 11:35   #6
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
Air : czy masz na mysli Darrena Aronofsky'ego - rezysera "Requiem dla snu"?. Zmiazdzyles mnie. Skoro ten "Batman" jest taki dobry przy Nolanie to strach mysle co zrobilby z nim Darren ;-D!
Zgadza się, ten sam reżyser co pi i Requiem dla snu.

Pozdrawiam
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.09.2005, 11:15   #7
Yarozelsky
Gość

A mnie sie Batman Begins niepodobał Film ten jak dla mnie dzieli sie na 2 czesci :pierwsza - wszystko to do momentu powrotu głównego bohatera do Ghotam City i te czesc filmu dało sie zobaczyc.No i druga częsc - po powrocie do Ghotam - i tu juz typowa hollywoodzka papka nasycona efektami Z góry przyznaje ze nigdy nieczytałem komiksu z nietoperzem a i fanem jego wczesniejszych przygód niebyłem.Aha no i zakończenie filmu tak zrobione ze oczywiscie mozna sie spodziewac nastepnych czesci Batmana
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.09.2005, 18:59   #8
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
po Waszych komentarzach mam nadzieję zę film mi się spodoba no czekamy na premiere na DVD
Stary 19.09.2005, 21:36   #9
Divxtom
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 15.10.2004
Divxtom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
W Polsce w I-szy wekend zobaczyło go w kinie 40.000 ludzi

-------------------------
Divxtom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: