![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Batman Begins miał być wzorowany na komiksie Batman Year One, ale pokłócili się producenci, odszedł reżyser (Aranofski) i w końcu film zrobił Nolan. Wyszło całkiem fajnie, nawet są zbieżności z komiksami, no i wreszcie pokazali Scar Crow'a wg mnie najlepszego przeciwnika Batmana. Film oceniam na 9/10. Napewno zobaczę go jeszcze parę razy. http://www.osloskop.net/r/15384.html Ostatnio zmieniany przez Air : 22.08.2005 o godz. 10:37 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smartek : dobrze ze zwrociles uwage na owy "brak cukierkowatosci" i "batmanowosc nowego aktora". Bale jest wlasnie takim czlowiekiem, u ktorego chec zemsty widac w oczach. Jest to czlowiek ktorego pod pewnymi warunkami boisz sie nawet jesli jestes 2 razy wiekszy do niego. Bale'a pamietam jeszcze z "Imperium Slonca" Spielberga, ktore z reszta rowniez uwazam za film przynajmniej bardzo dobry!
P.S. Racja - Batman i Robin byl ohydny (fuj...) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Widząc obsade filmu az mnie skreciło ze jakis kolo Bale dostaje role Batmana, a reszta smietanki inne role.
Cały film ma bardzo duzo sław i jak na produkcje wysoko budżetową, mnie zdziwło ze tylu dobrych aktorów zagrało w jednym filmie! Ale pan "Bale" na pewno nie wypadł w tej roli dobrze.Sam bym dał tam pana Brodericka, który zdecydowanie lepszym brunetem by był w tej roli...
|
|
|
#4 |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Dorzucę swoje trzy grosze, moim skromnym zdaniem ten film nie zasługuje na miano dobrego, zresztą coraz wiecej w filmach efektów i typowej rozwałki w końcu dobrzy aktorzy to już dziadki
Nowe pokolenie idzie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Air : czy masz na mysli Darrena Aronofsky'ego - rezysera "Requiem dla snu"?. Zmiazdzyles mnie. Skoro ten "Batman" jest taki dobry przy Nolanie to strach mysle co zrobilby z nim Darren ;-D!
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
A mnie sie Batman Begins niepodobał
Film ten jak dla mnie dzieli sie na 2 czesci :pierwsza - wszystko to do momentu powrotu głównego bohatera do Ghotam City i te czesc filmu dało sie zobaczyc.No i druga częsc - po powrocie do Ghotam - i tu juz typowa hollywoodzka papka nasycona efektami Z góry przyznaje ze nigdy nieczytałem komiksu z nietoperzem a i fanem jego wczesniejszych przygód niebyłem.Aha no i zakończenie filmu tak zrobione ze oczywiscie mozna sie spodziewac nastepnych czesci Batmana
|
|
|
|
#8 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
po Waszych komentarzach mam nadzieję zę film mi się spodoba
no czekamy na premiere na DVD
|