![]() |
jou, pewnie żadnego, od czego są plastikowe słupki ...
tylko dlaczemu w śmietniku ten temat ? :hmm: |
I jesteś oczywiście pewien, że pierwsza "kamerowa" próba się od razu powiodła? :P
|
Nie jestem pewien, ale na to może wyglądać.
Zauważ, że ulica była posypana mokrym piachem (czy czymś podobnym), on parkując w 19 sekundzie ten piach zamiótł (wcześniej poza linię zamieciony nie był), no ale to niczego może nie dowodzić... |
Piach widziałem - i niewątpliwie znalazł się on tam specjalnie, po to by zapewnić lepszy poślizg.
Ale przypomniała mi się historia sprzed wielu lat, gdy dokładnie w ten sam sposób (tyle że na czystym asfalcie) ktoś tak samo parkował. Prób było mnóstwo - najpierw z pachołkami, później już z samochodami. Kiedy doszło do momentu filmowania - bum, nie udało się. Zmieniła się wilgotność powietrza, czy tam temperatura - asfalt też zmienił swą przyczepność. :) |
No tu możliwości korekty za bardzo nie ma, jeśli zacznie się źle lub jakiekolwiek warunki ulegną zmianie (choćby stan opon po wielu próbach), mamy po zderzaku, jeśli nie po nadkolu.
Dlaczego temat w śmietniku? Do śmiesznych filmików nie bardzo pasuje, a rzecz nie jest na tyle ciekawa, żeby osobny temat gdzie indziej do tego zakładać :) |
Cytat:
Mi chodziło tylko o wypchnięcie piachu za linię, chyba, że po każdej próbie go zmiatano. Cytat:
|
Widac na drodze ze to nie 1 proba:) Ten filmik o ktorym pisze jou tez widzialem, tylko ze to bylo na ulicy przed domkami i chyba bez wiekszego halo. Za 1 razem sie raczej nie uda tak zaparkowac:)
|
Cytat:
Połączone. :) |
Dla mnie bomba :D
Sprzęt: Cytat:
|
Aż sprawdziłem ile kosztuje golf 2 :szczerb:
|
No gdzieś tak koło 6k PLN - mówimy tu oczywiście o niespawanym z kilku innych - i to też około bo sprawdziłem tylko najdroższe części.
Gościa pewnie aż zabolało, jak jakiś smark przybił tą furę kolanem - aż się zdziwiłem, że pojechał dalej. :D Nie ma totamto gościu tam niezły zdalny sprzęt ma... |
Młodzież powinna się tym zainteresować! |
Nigdy nie wierz babie :szczerb: ! k***a
|
Nie wiem dlaczego, ale strasznie mi się podoba ta reklama. :D
|
Bo to dobre jogurty?:) Czy bo jest Mis Jogi:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |