![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#391 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
On był potomkiem bogów i walkę miał we krwi... czynnik nadprzyrodzony, rozumiesz !
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#392 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
taa.. tak sobie tłumaczyłem wiele rzeczy związanych z tym filmem.. np. jakim cudem udało mi się obejrzeć to do końca..
![]() |
#393 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba Berion pisal ze lecial ten film na rozglosie zwiazanym z premiera God of War 3 na PS3
![]() Filmu nie widzialem to sie nie wypowiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
the one
CDRinfo VIP
Shadowless Sword
Zachęcony niezłymi w sumie recenzjami, do tego osób lubiących kino w stylu Hero, czy Latających Sztyletów, obejrzałem i.. powiedzmy, że nie było to łatwe (zeszło mi na trzy razy). Żeby nie kopać leżącego powiem tylko, że film 'nie jest najlepszy' i generalnie nie polecam. Ale jak ktoś przetrwa najbardziej *****ny środek, to może nawet dotrwać do końca. Ale zdecydowanie nie ma po co. Odradzam, omijać szerokim łukiem i nie opierać się na recenzjach. Do Hero to temu filmow daleko. Bardzo daleko... 2/10
![]() |
#395 | ||
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
Cytat:
Cytat:
![]() Przybycie Tytanów Arrivano i titani z 1962 roku (tak, tak nie pomyliłem się ![]() Po polsku nazywał sie Przybycie Tytanów i był głupi jak lewy but Manitou, ale w panoramie i z efektami ![]() Sadziłem, ze nic głupszego i prostszego nie można nakręcić, ale nie doceniłem mistrzów ![]() W porównaniu to jednak, z perspektywy 300, Clash i innych to był baaaardzo ambitny i zaangażowany film ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A pamiętacie ten film?
http://www.filmweb.pl/film/Zmierzch+...B3w-1981-32071 Efekty dziś śmieszne, ale ma bardzo ciekawy klimat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli ktoś chce zmarnować prawie 1,5 godziny swego życia może obejrzeć 'horror' Paintball.
Dwa słowa o filmie w skrócie... chociaż nie, jedno: DNO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Salt. Jak dla mnie gniot. Niepotrzebnie płytę zmarnowałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
A mi sie Salt podobal. Trzeba bylo nie sciagac/kupowac na targu a wypozyczyc - nie zmarnowal bys plyty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Taniej wyniosło płytę poświęcić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
prace niewolnikow w 3cim swiecie tak latwo marnowac? wstyd!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
the one
CDRinfo VIP
Już sprzed jakiegoś czasu, ale opiszę zbiorczo:
1. Opowieść Wigilijna - animowana z Jimem Carry. Bardzo mnie ten film rozczarował. Najpierw dałem komuś do obejrzenia i usłyszałem bardzo negatywną recenzję, która mnie zdziwiła. Potem, niezrażony obejrzałem sam i.. stwierdziłem, że była bardzo trafna. Film to efekty i przede wszystkim efekty (te na bardzo wysokim poziomie), ale zupełnie nic więcej. Treść - pomijając oczywistą fabułę - jest bardzo dziwna. Zdecydowanie nie jest to film dla małych dzieci, nie jest chyba w ogóle dla dzieci, bo jest po prostu zbyt.. straszny. Nie że się leje krew, ale jest taki dziwny, niepokojący nastrój, że jest to po prostu nieprzyjemne. Na pewno nie dałbym tego do obejrzenia dziecku. Z kolei dla dorosłych jest to za głupie i.. może nie za dziecinne, bo jak wspomniałem, dla dzieci to nie jest, ale zbyt banalne. Ani to śmieszne, jak niektóre bajki, ani wzruszające, ani.. właściwie nijakie. Tylko takie trochę niepokojące. Zupełnie mi się nie podobało, a jedynie kilka razy oglądając czułem wyraźny niesmak. Nie polecam 3/10 (tylko za efekty) 2. Tytułu nie pamiętam, a biorąc pod uwagę jakość, nie chce mi się nawet przypominać - w każdym razie chodzi o najnowszy film z Cameron Diaz i Tomem Cruisem (on jest w nim agentem). Hała straszliwa. Że Cameron gra w takich głupich filmach to mniej więcej się spodziewałem, ale po Cruisie spodziewałbym się znacznie więcej. A jest to jakaś bardzo nieudolna podróbka filmów w stylu Mr and Mrs Smith, natomiast tak głupia i idiotyczna, że trudno to już momentami oglądać. Diaz gra słodką idiotkę, tylko że słodka to ona już nie jest, a to drugie chyba coraz bardziej i jest dla mnie tak męcząca w tym filmie, że trudno to oglądać. Cruiz jest normalniejszy, ale filmu nie ratuje, bo to co robi, jest po prostu za głupie. Ani to komedia, ani film sensacyjny, ani komedia sensacyjna. Jest po prostu głupie, bez żadnej sensownej treści i po prostu męczące. Zarówno ze względu na pseudo fabułę i główną bohaterkę. Zdecydowania odradzam: 2/10
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 04.12.2010 o godz. 23:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Kto to jest Jim Carry, to jakiś Hindus z Bollywood?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Policja Zastepcza - gniot jakich malo
potwierdza sie zasada, ze jak sa wiecej niz 2 gwiazdy, to przewaznie filmu obejzec sie nie da ani smieszne, ani prawdziwe, ani pouczajace |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|