![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#496 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prometeusz - szczery zwiastun! Uwaga, spoilery!
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#497 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obejrzałem też te film, kurne, nie wiedziałem do końca gdzie się śmiać, porażka, kurde zlepka kultowych filmów, wyszło na to jak się zmiesza wszystkie kolory plasteliny i zawsze wychodzi szary,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trochę skopana robota - po prostu zbyt przegadany i głos fatalny.
![]() |
#499 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Paranormal Activity 4 - SZMIRA, DNO, G*****, strata czasu... podobały mi się poprzednie części, ale to...... aż brakuje słówn by to opisać. Totalne jechanie na popularności serii. Ten film wg zwiastunów miał wyjaśniać co się stało z Katie i Hunterem, generalnie to przez 90% filmu NIC się nie dzieje, pozostałe 5 procent to oczekiwanie aż coś łupnie, w połowie przypadków łupie i tylko dlatego człowiek podskakuje, to naturalna reakcja. 5% zarezerwowałem sobie na śmiech, który towarzyszył mi gdy film się skończył. Reakcje z sali - to już? przecież nic się nie stało? Wszyscy czekali na coś jeszcze w czasie napisów, ale niczego się nie doczekali. DNO DNO DNO i 100 metrów mułu!!! Odradzam!
![]()
![]() |
#500 |
![]() |
Projekt X. O domówce wszech czasów NUDA!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
O tym, jak śmiałem się na ***8222;Pokłosiu***8221;
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jeszcze niezła sprawa jak chcą spędy na ten paszkwil urządzić i jakie wytyczne dla nauczycieli ma warszawski ratusz.
Cytat:
Dr Joseph Paul Goebbels byłby dumny z takiej fachowości naszych urzędników! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
A z drugiej strony obsypany nagrodami biograficzny film o Irenie Sendlerowej, ktora to zreszta sie chyba w grobie przewraca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Pasikowski nakręcił w życiu 2 filmy: Krolla i Psy 1, potem jeszcze trochę ludzie chodzili z rozpędu na jego filmy, ale było coraz gorzej, zero nowych pomysłów, no to teraz "wymyślił" nośny temat. Żyć z czegoś trzeba.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdyby nakręcił film o Żydach z NKWD mordujących Polaków nie tylko byłby bardziej oryginalny - ale też pewnie wierniejszy prawdzie...
Z resztą Żydzi bestialsko znęcali się też nad Niemcami - po wojnie. http://www.naszawitryna.pl/ksiazki_103.html Tyle materiału na ekranizację, a tu jakieś bzdety science fiction ![]() No ale wiadomo po co to wszystko. Polak ma być gorszy i wszystkiemu winny. Jeszcze obozy budowaliśmy przecież ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 19.11.2012 o godz. 18:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
![]() |
Jaka spina wokół Pokłosia. Trzeba zacząć od tego, że jest to film fabularny a nie dokumentalny. A wszsyce teraz wyciągają racje historyczne, media tąbią o filmie cały czas, urażona duma narodowa, bo przecież tak nie było. Lepszej reklamy film nie mógł mieć. Aa i zapomniałem teraz każdy jest specjalistą od relacji polsko - żydowskich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Daj spokój. Nie ma co z nimi dyskutować.
Edziu tego filmu nie oglądał, ale do powiedzenia ma tyle, że hoho. Zarzuci Cię zaraz linkami z tzw. "niezależnych", "polskich", "narodowych", "wolnych" portali i dorzuci swoje: ![]() ![]() Nie szarp się. Daj się im wyżalić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
I Ziemkiewiczem! Nie zapomnij o Ziemkiewiczu! Dumne chamy sa dzis wszedzie! :
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Pokłosie obejrzę jak będzie za darmo, do paszkwila nie będę dopłacał.
Ciekawi mnie tylko jakie byłoby wycie elyt, jakby ktoś nakręcił film o ubekach żydowskiego pochodzenia mordujących polskich patriotów? A to by były fakty, a nie wyssane z palca bzdury. Prezesik, ostatnio mam wrażenie, że nie tylko noga Ci się zrosła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
Oczywiście przeczytałeś w tych wszystkich "niezależnych" blogach, gazetach wiadra pomyj, to się od razu pod nimi podpisałeś. Wygodnie. Myślałem, że bezrefleksyjne powielanie czyichś poglądów to domena tak nielubianych przez Ciebie lemingów. Argumentacja o ubekach, to jest trochę gadanie w stylu: " a u was Syjoniści biją Murzynów." Chyba, że próbujesz stworzyć coś na pozór - "jesteśmy kwita". Co do ubeków żydowskiego pochodzenia, to jeśli ktoś by nakręcił film, w którym by pokazał, że w UB TEŻ (oprócz Polaków, Rosjan i Bóg wie kogo jeszcze) byli Żydzi, to by nie było nic złego i o tym wiesz. Chyba, że oczekujesz filmu, który pokaże, że to wyłącznie Żydzi stworzyli ten resort w celu prześladowań narodu polskiego. Doskonale wiesz, że to bzdura. W UB byli zarówno Polacy, jak i Żydzi. Komuniści. Ich nie obchodziło czy prześladują Polaka czy Żyda. Dla nich każdy kto nie był komunistą był śmieciem. Narodowość nie ma tu nic do znaczenia. Decyzje o powołaniu takiego urzędu zapadły w Moskwie, a nie Tel Avivie. W Jedwabnem z kolei zamordowano tych ludzi za narodowość. S******yn zawsze będzie s******ynem. Obojętnie czy Żyd, Polak czy Niemiec. A próba zrzucenia s*****syństwa na barki jednej nacji jest po prostu głupie. Doskonale wiesz, że wśród ludzi walczących z komunizmem też byli Żydzi. A jakby ktoś nakręcił film, w którym by pokazał, że to Żydzi (w swej dobroci) uknuli (kolejny) spisek w Tel Avivie czy Jerozolimie i wyzwolili Polskę z radzieckiej okupacji, to też by był stek kłamstw. Udawanie, że nic się nie stało w Jedwabnem nie sprawi, że problem zniknie. Edziu ja po prostu wszedłem w Twoje buty. Ty lubisz w każdym temacie przy każdej okazji wypominać komuś poglądy (głosujcie dalej na PO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|