![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#451 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
nie ma to jak gust... kazdy lubi co lubi i uwarza za swoje dobre...
ja tam sie wole nie wypowiadac... a jestem kinomaniakiem strasznym... bo ogladam lekko 3 filmy dziennie a to teraz kiedy studiuje codziennie i codziennie pracuje... a jak sie chodzilo do LO to dopiero sie ogladalo po 6 filmow... ale to byly czasy...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#452 |
|
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Wlasnie jestem po obejrzeniu dwoch horrorow/thrillerow: Meksykanska Masakra & Freddy vs Jason. Oba trzymaja w napieciu, ten pierwszy nawet bardziej zrzera psyche. Ogladalem je troche z przymusu gdyz na zyczenie kumpeli mialem wyciac z nich najlepsze urywki na (jej) mature ustna z jezyka polskiego... (temat - obrazy smierci w literaturze, sztuce i w filmie). Oto co wynioslem z tych filmow: 'strach jest najlepszym zabojca czlowieka' (cytat jednego z filmów) .
Ostatnio zmieniany przez luminat : 13.03.2005 o godz. 23:14 |
|
|
|
|
|
#453 | |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
wiec pisarz w filmie nie pisal sztuki podobnej do Piotrusia Pana tylko wlasnie napsial Piotrusia Pana, czerpiac inspiracje z zabaw z rodzinka spotkana w parku. znalazl on w sobie drzemiace w kazdym facecie dziecko, ktore pozwolilo mu zawedrowac do swiata wyobrazni, na nowo odnalezc to co kocha.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
|
#454 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
no masz rację edwardo film jest super,normalnie powinien być w rankingu 5 najlepszych filmów na świecie.Wiem o czym jest film bo go widziałem i nie wiem czym ty się tak zachwycasz.
|
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Gość
![]() |
Cytat:
. Freddy vs Jason to horror - imiona wystepujace w tytule to tytulowe postacie, Freddy jest podstepnym zabojca, atakuje i morduje swoje ofiary w ich wizjach sennych a efekty jego dzialan sa widoczne w realu. Z uplywem czasu Freddy zdolal sie przenisc z wizji sennych do rzeczywistosci.
Ostatnio zmieniany przez luminat : 13.03.2005 o godz. 23:39 |
|
|
|
|
|
|
#457 |
|
Forumator
![]() |
Co mi się nie udało
??Przecież wiem co to za film,taki niby horrorek z fajną koncówką(Freddy puszcza oczko,w sumie to jest tylko jego głowa niesiona przez jasona)
|
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Gość
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#459 | ||
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Przedstawia ostatnie chwile zycia strazaka, ktory ginie w plonacym budynku. Do ostatniej chwili myslal o ratowaniu zycia innych osob... Cytat:
Dla mnie dobry.W swoim gatunku oczywiscie.Bo nie mozna porownywac np komedie do dramatu itp.Ogolnie to bym polecal.Muzyka w tym filmie tez jest niczego sobie.Juz pierwsza piosenka zrobila na mnie wrazenie.(Maybe Tomorrow - Stereophonics)Od razu wiedzialem, ze film musze zobaczyc jak ja uslyszalem. A Closer to sobie obejrze w najblizszych dniach i zobacze co to za cudo jest. Bo dzisiaj to juz ide spac.Koniec ogladania. |
||
|
|
|
|
|
#460 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#461 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#462 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
@Weron czyzbys byl pierwszym ktory sam siebie cytowal?
Ostatnio zmieniany przez Predi : 16.03.2005 o godz. 12:04 |
|
|
|
|
|
#463 |
|
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Obejrzałem właśnie "Million Dollar Baby" - (Polski tytuł: "Za wszelką cenę") i gorąco polecam, świetny film.
pozdr. |
|
|
|
|
|
#464 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja jestem świeżo po shall we dance przetłumaczony jako zatańcz ze mną.
muszę wam przyznać rację - bardzo przyjemnie się oglądało... j. lo fajna z niej d.... ![]() złapało mnie ździwko, kiedy facet po tym ognistym tańcu nie wziął ją w obroty... ale zonk ![]() pomyślałem sobie, że reżyserem była kobieta, ale nie... teraz pytanko za 1000$ - która parka po czymś takim nie wylądowała by w łóżku... ![]() rżnęli by się, aż by wióry leciały z drugiej strony - facet kolo 50-tki... wiem, założę się, że zostawił viagrę w drugich spodniach ^_^
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 17.03.2005 o godz. 23:42 |
|
|
|
|
|
#465 |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Kto ma "Rybki z ferajny" z polskim dubbingiem i umie sie poslugiwac VirtualDubem?
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|