![]() |
a ja sobie zapodam "Sami Swoi" w kolorku, dla poprawienia humorku i niech mie kto powie, że to sie znudzić może? a jak kto ma inne zdanie to i tak sprawiedliwość bedzie po mojej stronie.
|
White Noise.
polecam! nardzo fajny/straszny ;) film :) tylko kurde znowu z niemieckim dub ogladalem ^_^ ale warty obejrzenia, jezeli ktos lubi paranormalne zjawiska czyli duchy itp. |
Cytat:
|
kolejny film ktory chce WAM polecic to Banlieue 13 < po polsku 13 DZIELNICA > film francuzki swietna akcjia jestem po wrazeniem b. pozytywnym filmu
pzdr!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Właśnie osbie Kroniki Riddicka ogladanołem spoko film...
I jeszcze constanita widziałęm taki sobie.... Słyszałem zę będzie firm oparty na Splinter Cell |
yyyyy walking tall nie jest za fajny.....ale seriali moge polecic miasteczko twin peaks w rezyserii davida lyncha - divxy zajmuja 3xdvd wiec jest dosc dlugi:)
|
Z podniesionym czołem też jest niezły film
|
polecam Hotel Rwanda.
naprawde dobry film na faktach. |
A ja obejrzałem właśnie Racing Stripes (Zebra z klasą, czy cholera wie, jak po polsku). W sumie nie spodziewałem się cudów i słusznie, ale muszę przyznać, że całkiem zrobiony rodzinny film z lekkimi wstawkami komediowymi. Jak ktoś ma ochotę na lekki, niezobowiązujący film, to polecam :)
|
Cytat:
|
gdzieś około 2010... :|
a tak na serio, serial jest świetny i nieżle pokręcony. poprzez retrospekcje z wcześniejszych przeżyć poszczególnych bohaterów zaczynamy w końcu rozumieć, o co w tym wszystkim chodzi. polecam. |
Cytat:
|
Ogladal ktos moze serial LOST ???
Podobno wymiata, niezly klimat, wyszlo juz 18 czy 19 odcinkow. Zasatanawiam sie nad sciagnieciem tego, tylko cos nie moge znalezc wszystkich odcinkow :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:22. |