Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

ed hunter 03.04.2005 14:07

a ja sobie zapodam "Sami Swoi" w kolorku, dla poprawienia humorku i niech mie kto powie, że to sie znudzić może? a jak kto ma inne zdanie to i tak sprawiedliwość bedzie po mojej stronie.

Edwardo 03.04.2005 13:34

White Noise.
polecam!
nardzo fajny/straszny ;) film :)

tylko kurde znowu z niemieckim dub ogladalem ^_^
ale warty obejrzenia, jezeli ktos lubi paranormalne zjawiska czyli duchy itp.

Ziele 02.04.2005 23:57

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
W sumie to nie ma aż tak dużo powiązań między nimi. Oczywiście, jest ten sam bohater, ale ja Pitch Black oglądałem z 4 lata temu, a ostatnio nie pamiętając już nic obejrzałem Riddicka (animacji nie oglądałem) i nie było problemu, że jakiegoś wątku można nie załapać.

Oba filmy nie bardzo się kleiły więc zrobili tą amiacje. Pokazali co się działo pomiędzy i może nie wyszło to rewelacyjnie ale watro oglądnąć. Technicznie też fajnie zrobiona.

mello 02.04.2005 18:09

kolejny film ktory chce WAM polecic to Banlieue 13 < po polsku 13 DZIELNICA > film francuzki swietna akcjia jestem po wrazeniem b. pozytywnym filmu
pzdr!!

andrzejj9 02.04.2005 15:12

Cytat:

Napisany przez Ziele
A przed Riddickiem oglądałeś Pitch Black? bo to jest wcześniejsza część. Potem jest jeszcze amimacja 30 minutowa (Kroniki Riddicka: ciemna furia) łącząca te dwa filmy.

W sumie to nie ma aż tak dużo powiązań między nimi. Oczywiście, jest ten sam bohater, ale ja Pitch Black oglądałem z 4 lata temu, a ostatnio nie pamiętając już nic obejrzałem Riddicka (animacji nie oglądałem) i nie było problemu, że jakiegoś wątku można nie załapać.

Ziele 02.04.2005 14:55

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Właśnie osbie Kroniki Riddicka ogladanołem spoko film...
I jeszcze constanita widziałęm taki sobie....
Słyszałem zę będzie firm oparty na Splinter Cell

A przed Riddickiem oglądałeś Pitch Black? bo to jest wcześniejsza część. Potem jest jeszcze amimacja 30 minutowa (Kroniki Riddicka: ciemna furia) łącząca te dwa filmy.

Tribunal 02.04.2005 14:38

Właśnie osbie Kroniki Riddicka ogladanołem spoko film...
I jeszcze constanita widziałęm taki sobie....
Słyszałem zę będzie firm oparty na Splinter Cell

demek 02.04.2005 14:03

yyyyy walking tall nie jest za fajny.....ale seriali moge polecic miasteczko twin peaks w rezyserii davida lyncha - divxy zajmuja 3xdvd wiec jest dosc dlugi:)

Tribunal 02.04.2005 11:25

Z podniesionym czołem też jest niezły film

Edwardo 02.04.2005 10:51

polecam Hotel Rwanda.
naprawde dobry film na faktach.

andrzejj9 02.04.2005 00:17

A ja obejrzałem właśnie Racing Stripes (Zebra z klasą, czy cholera wie, jak po polsku). W sumie nie spodziewałem się cudów i słusznie, ale muszę przyznać, że całkiem zrobiony rodzinny film z lekkimi wstawkami komediowymi. Jak ktoś ma ochotę na lekki, niezobowiązujący film, to polecam :)

alien666 01.04.2005 19:56

Cytat:

Napisany przez czero
Ale w formie przeszlej a nie w bezokol. wiec takie tlumaczenie wg mnie byloby lekko bezsensowne.

według mnie owo tłumaczenie byłoby dość trafne jeżeli dogłębnie zastanowisz się nad trescią filmu :)

woitas 01.04.2005 19:43

gdzieś około 2010... :|
a tak na serio, serial jest świetny i nieżle pokręcony.
poprzez retrospekcje z wcześniejszych przeżyć poszczególnych bohaterów zaczynamy w końcu rozumieć, o co w tym wszystkim chodzi.
polecam.

Damianos L 01.04.2005 16:14

Cytat:

Napisany przez Memphisus
Ogladal ktos moze serial LOST ???
Podobno wymiata, niezly klimat, wyszlo juz 18 czy 19 odcinkow.
Zasatanawiam sie nad sciagnieciem tego, tylko cos nie moge znalezc wszystkich odcinkow :(

Hmm,po komentarzach widac ze moze byc ciekawy :) ... ciekawe kiedy bedzie w polskiej TV lecial ???

Memphisus 01.04.2005 15:45

Ogladal ktos moze serial LOST ???
Podobno wymiata, niezly klimat, wyszlo juz 18 czy 19 odcinkow.
Zasatanawiam sie nad sciagnieciem tego, tylko cos nie moge znalezc wszystkich odcinkow :(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:22.