![]() |
Cytat:
|
Jestem zmuszony potwierdzić obraźliwość uprzednio zamieszczonych treści; nie wnoszę żadnych zastrzeżeń co do ich interpretacji przez Barteza, który to wycenił moją wypowiedź na pięć punktów karnych. Z pokorą przyjmuję wymierzoną karę jako słuszną i zbawienną (prawą i sprawiedliwą jeśli kto woli).
Chciałem tylko dodać, że moja wypowiedź retorycznie skierowana do Zetoxy w sposób jasny i zrozumiały obraźliwość swą kierowała w stronę kolegi Kogoro a treści owej wypowiedzi każdy może się domyślić, mając w pamięci świeżą wypowiedź abp Michalika. Z poważaniem pali8 |
wracajac do tematu:
NAPRAWDE przyjemny odmuzdzacz http://www.filmweb.pl/film/Lockout-2012-559816 nawet z sensem ;p byly agent zostaje skazany na wieloletnie wiezenie, ale moze go uniknac - musi tylko uratowac corke prezydenta ktora... nie nie, jak nie widzieliscie to... generalnie w miare przewidywalny, ale oglada sie przyjemnie wszystko w klimacie niedalekiej przyszlosci |
w sumie.. tym razem się zgodzę ;)
Film w sumie można wrzucić do tego samego 'wora' co Pacific Rim i inne wymienione, ale nie jest głupi i ogląda się nawet ok. Ten nawet można polecić :) |
Chyba się wybiorę. |
genialny film fakt :)
a ja polece Trzech Muszkieterow, wersje sprzed bodajze lat dwoch - wciaga :) |
Ostatnio oglądałem super film - "Lot nad kukułczym gniazdem" i "Shutter Island". Meeega!
|
Ja oglądałem ostatnio kryminał produkcji szwedzkiej pt: "Milenium". Film długi, bo składający się z 6-ciu półtoragodzinnych części. Ale film wciąga, pomimo spokojnego prowadzenia się akcji, niejednokrotnie zaskakuje poddając wątpliwości nasze przypuszczenia. Polecam , jeśli ktoś chce obejrzeć film kryminalno-detektywistyczny bez sztuczności Holiwoodzkiej.
|
Ilość załączników: 1
Kapitan Phillips / Captain Phillips
Całkiem dobry :)dawno już amerykańskiego filmu tak dobrego nie widziałem:) - a Tom Hanks rewelacyjny:) Załącznik 63898 |
Cytat:
|
|
Hobbit Pustkowie Smauga ,jeśli komuś podobała się jedynka dwójka również powinna mu się spodobać, moim zdaniem dwójeczka lepsza :spoko:
Mniej 'bajkowa' , no i w niespodziewanym momencie zakończona no ale cóż trojkę trzeba sprzedać Niestety mam jedno DUŻE ale, nie wiem jak w innych kinach ale w cinema city jakość napisów prosi o pomstę i bojkot, nie dość że film w większości ciemny to napisy pół szare, oglądałem na małej sali i po 10 minutach dopatrywania się, dałem sobie całkowicie spokój z napisami - dobrze że z moim angielskim nie jest tak źle nie jest to tylko moje odczucie bo na sali było raptem 6 osób i wszyscy narzekali na napisy no cóż ale 25 za bilet kasują :szczerb: |
Spring Breakers, The Place Beyond The Pines, The Broken Circle Breakdown, Trance, End of Watch - te filmy czekają u mnie w kolejce. Ktoś widział któryś z ww. i szczególnie poleca? :)
|
Cytat:
Odwrotnie niż wielu moich znajomych nie mam najmniejszej ochoty wydawać ani złotówki więcej na Hobbita. Nie pójdę na niego do kina. Mało tego - żeby mi ktoś przyniósł płytkę z tym filmem, nawet go nie włączę. Poważnie. Zdecydowanie nie lubię obecnego trendu w kinematografii, który polega na zapełnianiu coraz większej liczby klatek filmu akcją i efektami specjalnymi, ale pierwszą częścią swojej drugiej trylogii z uniwersum Śródziemia Jackson skutecznie zraził mnie do robienia minuty filmu z akapitu książki... |
To przykre.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:36. |