![]() |
zgadza się, tak do 3 sezonu, potem lipa...
|
ok' kasuję te filmy , szkoda czasu :taktak:
|
Cytat:
Czy to jest ten film? http://www.filmweb.pl/film/Ksiądz+3D-2011-254275 Jeśli tak, to polecam. |
nie kasuj zobacz, może Tobie się któryś spodoba.
3.The Walking Dead 5 sezonów. to jest ciekawe. |
Może pierwsze dwa są, później to Moda Na Sukces w wersji zombie.
|
Cytat:
Ale Ronin jest tragiczny.. ;) |
tylko mnie się ten gniot podobał?
|
Na to wygląda. :]
|
Ujmę to tak nie mówię że ten film był wybitny, ale widziałem gorsze...
|
No ale pomimo tego że są gorsze, to przecież nie oznacza że musi się podobać. :)
|
Zresztą o gustach się nie dyskutuję xD
|
Ale zupełnie niespodziewanie podobała mi się ostatnia część Hobbita :) Znaczy generalnie wszystkie były zrobione poprawnie, ale.. tylko tyle, bo co z treścią to wie każdy, kto próbował obejrzeć (i wyobrazić sobie krótką książeczkę przełożoną na 8-9 godzin). Po trójce nie spodziewałem się niczego więcej i obejrzałem w zasadzie z 'obowiązku'.
Ale zaskoczyła mnie, bo - poza jednym, może dwoma gorszymi momentami - była całkiem nieżle zrobiona, nie przedłużona niepotrzebnie i zupełnnie przyjemnie sie oglądało. O dziwo - spokojnie polecam :) |
Jakby się nie dyskutowało to nigdy nie powstałaby sztuka...
|
Oglądam 4 odcinek pierwszego sezonu The Walking Death :taktak: taka tam bajka nie wiem czy w TV chciało by mi się to oglądać :ysz:
|
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale nazywanie trylogii "Władca Pierścieni" filmami przeciętnymi uważam za tezę mocno kontrowersyjną. Z pozycji, które wymieniłeś, oprócz Władcy Pierścieni najbardziej podobał mi się film "Edge Of Tomorrow" oraz seriale "Lost" i "The Walking Dead".
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:59. |