![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
hmmmm.... nie widze na liscie "Hero"? |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Cytat:
Już jest |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Hero - według mnei całkiem całkiem ale za dużo tego "latania"
|
|
|
#5 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
heh @ M@X.666 i Burak_123 - tez za pierwszym razem nie rozumialem filmu i wylaczylem go po 10min.... srpobowalem drugi raz, inaczej do niego podszedlem i stwierdzilem ze jest
tu nie chodzi np. o latanie czy realnosc.... film jest zrobiony na kanwie teatru i wszystko jest teatralnie wyolbrzymione + ciekawa fabula, stopniowo odkrywana od konca + swietne zakonczenie i glebokie przeslanie filmu nie da sie ogladnac tak jak wszystkie inne, trzeba sobie wyobrazic ze sie jest w teatrze |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.09.2004
![]() |
Ja polecam "Dziewczyna z sąsiedztwa" , "Złodziej życia" , "Kroniki Riddicka" , "Man on fire" , "Exorciste-the beginning"
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
) - goraco polecam! Egozrcysta Poczatek - hmmm i tak wydaje mi sie ze czesc pierwsza z 1973 roku bije kazda kolejna na glowe. Czesc druga 1977 to byla totalna porazka (chyba pomylka ) Wracajac do pierwszej, to mam wrazenie ze film pomimo ze krecony za czaswo kiedy nie byla tak rozwinieta technika, przerazal rownie mocno (a nawet lepiej w przypadku Egzorcysty) niz obecne produkcje ![]() @Predi Jesli chodzi o Hero - to mialem okazje ogladac go calkiem niedawno - powiem tylko ze jest to calkiem artystyczny film... i warto go obejrzec chociazby z tego wzgledu - piekne basniowe widoki i (jak juz bylo powiedziane) glebokie przeslanie ![]() Dodam jeszcze ze ostatnio mialem okazje obejrzec "Spartan" i przyznam ze film calkiem dobry (akcja/sensacja)... nie wiem tylko czemu taka niska punktacja na filmweb.pl Czy ktos go widzial?? jakies odczucia?? Ciekawy jestem Waszych opini ![]() Pozdrowisko!
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.09.2004
![]() |
pozniej sie odezwe bo to nie sa wszystkie filmy-mozna tez zrobic post co do nudnych filmow
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ee... hero? ogladalem... ale nie pamietam czy caly obejrzalem - chyba zasnalem pod koniec
![]() wczoraj za to obejrzalem cube'a zero, ktory walal sie po dysku od paru tygodni - film calkiem dobry, gorszy od jedynki, ale lepszy od dwojki! super powiazanie konca z poczatkiem 1 czesci , do tego fajne teksty, np. "jeszcze nikt nie powiedzial TAK!" ![]() 6/10 pozdro
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Ja "Hero" ogldałem 3 razy...i za 2 razem zrozumiałem film
![]() Ogólnie mówiąc - podobał mi sie...
|
|
|
|
#12 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
ja ogladałem 2 razy i też stwierdzam że fajny
|
|
|
#13 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Wczoraj obejrzałem Meet the Fockers. W sumie całkiem przyjemna komedia, nic szczególnego, ale przyjemnie się ogląda ![]() (a dzisiaj planuję Walking Tall - z tego, co wstępnie zobaczyłem, zapowiada się naprawdę dobrze)
|
|
|
|
#14 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Rozczarowanie wynikało głównie z faktu, że jak dnia poprzedniego "przejrzałem" sobie film, czyli obejrzałem kilka jego fragmentów, to dla mnie zapowiadał się naprawdę rewelacyjnie. Kwestia jednostki, kogoś, kto nie boi się boi się przeciwstawić ryzykując nawet własne życie. Wiem, że temat oklepany do bólu, tu jednak na podstawie tych właśnie kilku fragmentów (pierwsza scena w kasynie czy potem rewelacyjna według mnie scena w sądzie) wydawało mi się, że tutaj w końcu zostanie należycie i co najważniejsze - wiarygodnie - potraktowany. I tu właśnie cholernie się rozczarowałem. Może nie samym filmem, bo ten jako całość był raczej kiepski, ale widywałem gorsze i mając trochę czasu do spędzenia przed telewizorem specjalnie na nie nie narzekałem, bo właśnie na tego typu rozrywkę miałem ochotę. Tutaj po prostu oczekiwałem czegoś więcej, Co do filmu mam jeszcze jedno wrażenie - wygląda on dla mnie jakby reżyserowały go dwie osoby. Pierwsze doszła do momentu procesu i późniejszego objęcia stanowiska oraz jeszcze sceny w lesie (z kontrolą samochodu). Druga dalej. Bo mimo wszystko właśnie do tego miejsca film mi się podobał, uważam, że był naprawdę dobrze zrobiony. Natomiast to, co następuje dalej jest już po prostu żałosne. Jakaś kretyńska komedyjka beł żadnego ładu i sensu, typowa amerykańska papka... I tu właśnie pojawia się moje największe rozczarowanie, bo temat był dobry i film według mnie mógł być naprawdę bardzo dobry... Co do aktorów - Van Diesela traktuję raczej jako takiego głupiego osiłka.. Nie widziałem jeszcze Kronik, ale raczej nie wpłynie to moje jego postrzeanie, bo dla mnie już taki jest i nie widziałem jeszcze kreacji, która mogłaby to zmienić. Natomiast coraz lepsze zdanie mam na temat Rocka. Kilka lat temu, kiedy był on gwiazdą wrestlingu uważałem go za jakiegoś napakowanego głupka i podobnie jak na innych wrestlingowców, nie mogłem na niego patrzeć. Nie zmieniła tego też specjalnie rola w Mumii, bo i nie była duża, natomiast częściowo rola w Skorpion Kingu, który swoją drogą nawet mi się podobał. Nie było w nim nic specjalnego, ale jako taki sobie film przygodowy był według mnie bardzo przyjemny. I powiem Ci, że także rola w Walking Tall jeszcze bardziej zwiększyła moją sympatię do tego aktora (bo tak już go mogę nazwać). Bo tak, jak o filmie już napisałem i generalnie nie podobał mi się on, tak uważam, że Rock bardzo dobrze zagrał swoją rolę. Kolejny film, gdzie zagra to najnowsza produkcja z Travoltą (tytuł wypadł mi z głowy - The Cool czy jakoś tak). Tam co prawda z tego, co widziałem, będzie grał takiego muskularnego głupka, ale też wydaje mi się, że film może być ciekawy ![]() A dzisiaj, zaraz zamierzam obejrzeć drugą część Władcy Pierścieni. Wczoraj przypomniałem sobie jedynkę, a teraz czas w końcu obejrzeć kolejne części bo jakoś do tej pory nigdy nie było okazji
|
|
![]() |
| Tagi |
| film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|