![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
wczoraj widziałem "tajemnica Aleksandry" taka psychodelia że zrywa skalp polecam
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oglądałem wczraj film - Aviator.
Akcja rozpoczyna się w latach 20., a kończy w latach 40. i skupia się na najbardziej twórczym etapie życia Howarda Hughesa (Leonardo DiCaprio) - genialnego wynalazcy i milionera z żyłką do interesów. Był to czas realizacji jego najśmielszych i najbardziej nieprawdopodobnych pomysłów w dziedzinie latania i produkcji filmowej, jak również czas wielu burzliwych romansów i brutalnych przepychanek z korporacjami. Wtedy też Howard Hughes, człowiek o wielkich ambicjach, po raz pierwszy zetknął się z ceną sławy, bogactwa i własnej obsesji ***8211; perfekcjonizmu. mimo tego, że nie lubię leo przyznam, że film bardzo mi się podobał. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
-=['MaStAh']=-
Data rejestracji: 19.02.2005
![]() |
Mowisz, ze Aviator fajny... to dobrze bo mam sie na to do kina wybrac
![]() Filmy ktore ogladalem ostatnio i sa warte obejrzenia to Saw [pila] - swietny film, b. zaskakujace zakonczenie. Crimson Rivers [aniolowie apokalipsy] - ciekawy filmik. Skarb Narodow - film poprostu idealny, siwetne zakonczenie. Jesli ktos czytal ksiazke "Kod Leonarda Da Vinci" to powinien sie wybrac na ten film poniewaz fabula filmu jest mozna powiedziec sciagnieta z ksiazki ![]() Private Ryan - moze stary film ale jeden z najlepszych jaki ogladalem ![]() naprawde warto obejrzec. Pozdro 4 all
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
a widzial ktos Powrot do Garden State...?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() Pozatym jestem niesamowicie kontent po seansie Befere sunset, kontynuacji genialnego Before sunrise
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
@andrzejj9 - odniose sie do koncowki Twojego postu, gdyz filmu nie ogladalem, co wiecej - nigdy o nim nie slyszalem...
![]() wiec - jesli mowa o Van Diesel'u to jesli sie nie myle on gral w Pitch Black'u? jesli tak, to tam wypadl super i za TAMTA role go uwielbiam! Samego filmu dokladnie pamietam, jednak aktor utrwalil mi sie w glowie ...Co do filmu z Travoltą - widzialem akurat dzisiaj reklame/trailera na MTV tego Cool'a, wydawal sie niezly, zobaczymy jak juz bedzie do 'kupienia w sklepach na ulicy p2p' Wladcy - nie cierpie tej trylogii, nie mam pojecia dlaczego, na dwoch pierwszych czesciach zasnalem i musialem ogladac od poczatku, jedynie trzecia przezylem bez usniecia - ale chyba dlatego, ze bylem w kinie.., choc musze przyznac, ze ostatnia czesc nie byla taka zla... pozdro
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Kroniki Riddicka
Dziewczyna Z SĄsiedztwa
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() Wczoraj obejrzałem drugą część i mimo, że zdecydowanie gorsza od pierwszej, to nawet przyjemnie mi się oglądało. Ale nie była to już rewelacja, a za taką uważam jedynkę, która według mnie była zrobiona perfekcyjnie. Właściwie w całym filmie tylko jeden drobny moment mi się nie podobał, a to naprawdę rzadkość
|
|
|
|
#10 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Ja dzisiaj obejrzalem Krucjate Bourne'a i musze przyznac ze bardzo mi sie podobal (mimo dosc naciaganej sceny poscigu
) podobnie zreszta jak 'jedynka' .
Ostatnio zmieniany przez czero : 21.02.2005 o godz. 22:45 Powód: obejRZec ;) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
co do wlascy pierscieni to jeszcze zadnej czesci nie widzialem, chcialem obejzec wszystkie naraz a do tej pory mam 2 ostatnie czesci a pierwszej nie
[na tvnie ma jakos niedlugo byc to odrobie zaleglosci] za to ksiazke przeczytalem juz jakis czas temu (nawet zanim zaczeli to krecic i zrobilo sie o wladcy glosno), podobnie bylo z Bournem - przeczytalem i tozsamosc Bourne'a i krucjate natomiast zadnej ekranizacji tych tytulow nie widzialem - jakiegos pecha mam do ekranizacji ksiazek .co do tych kronik riddicka to nawet mi sie podobaly, ale gdyby tam diesel nie gral to chyba by mi sie mniej podobaly - jakos tak lubie tego aktora, a co do filmu hero to polecam kazdemu - jak dla mnie film swietny
|
|
|
#12 |
|
Wymiatacz
![]() |
4 marca w TVN bedzie władca tym co nie ogladali serdecznie polecam...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
Wymiatacz
![]() |
jesli chodzi o American Pie to jedynka byla najlepsza pozniej to taki odgrzewany kotlet chodz oczywice kolejne czesci nie byly takie zle, ale i tak Rozrabiaki w Waszyngtonie sa najlepsze
)))
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Co do Rozrabiaków w Waszyngtonie, to chciałem sobie ściągnąć, ale nie mogłem nigdzie znaleźć.. ' @ Woitas Brzmi interesująco, poszukam tego filmu.
|
|
![]() |
| Tagi |
| film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|