![]() |
Person of Interest - właśnie ściągam.
z opisu pachnie smakowicie. |
Ja przekonuje sie do "Monka". Drugi sezon miele :-)!
|
Ja tradycyjnie maraton:
-Żona idealna, a w przerwach Criminal minds. |
Jakby ktoś przegapił, to startuje 3 seria Modern family i 5 seria Big Bang Theory
|
Odswiezam hit z dziecinstwa, czyli "Pelna chate" :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Moda na Sukces, czy jakoś tak:rotfl:
|
Dzisiaj Falling Skies :]
|
Zacząłem oglądać Clone Wars sezon 3 . Nie jest to coś specjalnego ale braku laku..
|
Też czytałem o tych przyczynach odsunięcia go od serialu, ile w tym jest prawdy to ciężko stwierdzić co nie zmienia faktu że był głównym bohaterem serialu i wszystko kręciło się wokół niego. O ile w serialach gdzie jest kilku głównych bohaterów i akcja nie koncentruje się wokół jednej osoby np.CSI zmiana postaci nie robi większego problemu tutaj sytuacja jest inna. Z tego co się orientuje seriale w których zmieniano głównego bohatera kończyły się klapą. A Ashton Kutcher mający go zastąpić jakoś zupełnie nie pasuje mi do tej roli. W sitcomie "Różowe lata 70" wypadł moim zdaniem dość kiepsko a i na chwilę obecną jego sława już dość przygasła.
|
Wyrzucono go, bo spiewal kosmiczne kwoty za odcinek, co jest OK jesli zna sie swoja wartosc, i przychodzil podobno totalnie nacpany na plan, co jest bardzo nie-OK, jesli sie tak wysoko ceni swoje umiejetnosci...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Ja w chwili obecnej śledzę tylko
- Jak poznałem waszą Matkę 6 - Modern Family (chociaż już przestałem ponieważ mimo pozytywnych opinii uważam że jest słaby tak samo jak reklamowane głośno Glee) - Agenci NCIS 6 - Powtórki Dwóch i pół, szkoda że wyrzucono Charliego z obsady nowego sezonu bo czuje że bez niego ten serial skończy się klapą |
nadrabiam zaległości z Doctor Who, a poza tym?
game of thrones, the borgias no i rewelacyjne the killing oraz breakout kings |
Cytat:
http://kultura.dziennik.pl/telewizja...y/339007,.html strasznie go promują. Oglądałem ze 3 odcinki już dawno temu i znudziło mi się... |
Rodzina Soprano skończona tego ranka. 6sty sezon, jego ostatnie odcinki, szczególnie finałowy, stawały się coraz bardziej rozczarowujące. Koniec końcem - mimo wszystko polecam.
|
Dla fanów Anglii przełomu wieków (XIX/XX) i życia arystokracji, polecam Downton Abbey -serial angielski. Kostiumowy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:15. |