![]() |
- Rodzina Soprano
- Plotkara - Greek - The Simpsons |
Nadal oglądam :
- SGU - Zakazane Imperium (ale słabo mi idzie) ponadto zacząłem : - Camelot (fantasy, arturiański) - Chicago Code (akcja/kryminał) - Blue Bloods (akcja/policyjny) |
Niezapomniane Miasteczko Twin Peaks
|
U mnie 7 seriali na tapecie :)
Fringe - imo źle przemyślana podmiana Liv Hose - ponoć już kręcili odcinek nawiązujący do powrotu Trzynastki Human Target - spokojny, ciekawy, mocno naginany... no i humor Guerrero :) Nikita ("nowa" Nikita) Stargate Universe - to się nie powinno nazywać SG ??? The Event - zapowiadał się fajnie ale już kombinują z fabułą :ysz: Flashpoint - jakaś stacja to przejęła, że wychodzą nowe odcinki ?? a The Unit żadna stacja nie chciała :sciana: |
Ano wznowili sezon... Ogladal juz ktos? Bo pierwsza polowa sezonu byla straszna w zestawieniu do poprzednich szesciu, ktore przyzwyczaily mnie do intelektualnej ekstazy...
|
House
|
Obecnie nadal oglądam RUBICON (już 8 odcinek), zacząłem NIKITĘ . Jest już drugi odcinek SONS OF ANARCHY (3 sezon). Można rzucić okiem na ROOKIE BLUE (o policjantach nowicjuszach).
|
Rosyjska produkcja, "Brygada". Jak na razie, przy czwartym odcinku spać się nie chce ;)
|
A taki dobry serial był :|
|
Cytat:
|
Nikita ... w trakcie :D
I czekam na V , sons of anarchy :D oraz flashforward :D |
Chętnie bym sobie pilota Dynsatii odświeżył. jak dziś pamiętam, gdy Blake poznał Cristal w samolocie . . .
Sunset Beach całkiem było, lecz przeciągali strasznie wszystko. |
przypadkiem wpadł mi w łapki Modern Family.
to serial komediowy o perypetiach 3 powiązanych ze sobą korzeniami rodzin (w tym jedna homo po adopcji wietnamskiej dziewczynki :P ). mamy inteligentny humor w doborowej obsadzie :) |
TopGear
ostatni sezon mial 6 odcinkow :O poltora wieczoru i juz sie skonczyl :( |
Damages (Układy - seria 2 i 3.
W międzyczasie: -Happy Town -The Gates -Glades -Lie to me No i oczywiście wszystkie serie Criminal Minds. Kiedy ja mam na to czas ??? :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:06. |