![]() |
Tak, serial dostał cancela
|
Cytat:
To tak na 100% ? |
Oglądałem Revolution i miało potencjał, ale poszli w złą stronę. Mimo wszystko żałuję, że nie będzie ciągu dalszego, bo serial był całkiem przyjemny :)
Z nowości mogę polecić serial Rush To taki lekarz od kontrowersyjnych wizyt domowych :) |
Zaskoczyłem się, Revolution anulowali... :(
|
Jericho
|
skonczylem drugi sezon Bezkarnych (BRAQUO) i czekam na polska premiere sezonu trzeciego :)
rewelacja - taki francuski Pitbull :) |
Wczoraj skonczylem Helix i nawet nie przewijalem tak mnie wciagnal, w przeciwienstwie do revolution - dobrze ze juz koniec.
Teraz ogladam Almost Human i zaczyna sie fajnie - ustawilem sobie w dobrej kolejnosci odcinki. Jak skoczne(zostalo 12 odcinkow to w dwa dni skoncze;) to ogladam Wikingow oba sezony;) |
Kiedys pisalem, ze autorzy zostawili sobie furtke do kolejnego sezonu...
http://www.imdb.com/title/tt1598754/ :D |
Dla mnie drugi też w porządku. Na początku pierwszego naprawdę można się było nabrać, że serial upadł na zbity pysk :D
|
Sherlock, zakończony pierwszy "sezon". Odcinek pierwszy, jak dl mnie bomba. Pozostałe dwa, mocno przeciętne. Fala zbrodni. Nie dokończony pierwszy odcinek. Jak dla mnie, marny dobór aktorów....
|
'Helix', nowy serial sf po pilocie zapowiada się naprawdę dobrze.
'Detektyw' też wygląda na ciekawą propozycję, a przyciąga świetna obsada. |
Cytat:
|
Rodzina Sopranos, zakończone po czwartym odcinku. Krew z krwi, niedokończony pierwszy odcinek...
Wiem już jedno, ocena na FB nie jest obiektywna... |
Ja po The Wire oglądam The Shield, bo niby miał być podobny... Specjalnie podobny nie jest, ale fajny
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:15. |