![]() |
Wydarzenia w Wayward Pines sie mocno zageszczaja, Panowie... :>
|
Blunt Talk z Patrickiem Stewartem, może być zabawny.
Ash vs. Evil Dead też może być zabawny |
Ja koncze arrowa i zaczne izombie:)
|
właśnie zacząłęm Humans. calkiem nieźle się zapowiada. https://www.youtube.com/watch?v=zr3pzYThiKk
skończyłem iZombie i czekam na więcej mózgów ;] poza tym Nurse Jackie, Wayward Pines i Hannibal, który niestety w tym sezonie bardzo kuleje. szkoda. |
Szczuru kombinuje bardzo dobrze. To wyjasnia rowniez spotkanie dr Jenkinsa z kolega z pracy Ethana gdy ten "Chcial to wszystko odwolac".
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
http://www.driving.co.uk/news/clarks...-within-weeks/ |
Dobra, potwierdzam Wayward Pines ryje banie w 6 odcinku :szczerb:
Tylko kilka rzeczy mi się nie klei. Jak żona głównego bohatera zaczęła go szukać to jeden z agentów CIA dostał telefon z informacją o tym - odniosłem wrażenie, że dostał ją od "władz" Wayward. Tak samo sprowadzenie jej do miasteczka przez ówczesnego szeryfa. Skoro akcja w miasteczku dzieje się w przyszłości to na początku mi się te fakty nie zgadzały (że niby np mogą się cofać w czasie i zgarniać ludzi) ale teraz, jak piszę ten post to mnie olśniło ;D Po prostu w 2015 roku po sprowadzeniu głównego bohatera do Wayward, gdy jego żona wraz z synem zaczęła go szukać to ją też zgarnęli do komory kriogenicznej, a później w 4020 roku wybudzili i wpuścili do miasteczka parę dni po mężu. Tak samo jak ten telefon do agenta CIA - mógł być od tego założyciela miasteczka i dziać się po prostu podczas startu projektu. Sam założyciel wspominał, że mieli problem z osobami, które zabierali jeśli chodzi o fakt ich "zaginięć" w społeczności. Dobra, styknie :P Cytat:
|
BBC zapowiedzialo emisje ostatniego odcinka TopGear
sklada sie on z nieemitowanych, nagranych wczesniej materialow ciekaew, czy zdecyduja sie na stworzenie serii 23? i czy dotychczasowa obsada nie wznowi swojego programu gdzie indziej? czy raczej pijda kazdy swoja droga? |
Właśnie oglądam 4 odcinek Hannibala i po 2 świetnych sezonach nie dziwię się, że już stacja go skasowała.
W sumie nie wiadomo o co chodzi, za bardzo na siłę próbują zrobić jakieś dzieło sztuki. Obejrzę ten 3 sezon do końca na pewno i mam nadzieje, że jednak coś się ruszy. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Pitbull - coś kapitalnego. Polecam! :)
|
Cytat:
|
" Under the Dome - sezon 3 <- jaja jak w Lostach xD " czyli znowu zepsuli serial czy ufo przylatuje?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:32. |