Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Jaki serial teraz ogladacie? (https://forum.cdrinfo.pl/f26/jaki-serial-teraz-ogladacie-67767/)

M@X 11.07.2015 19:53

Wydarzenia w Wayward Pines sie mocno zageszczaja, Panowie... :>

revolver0 11.07.2015 15:47

Blunt Talk z Patrickiem Stewartem, może być zabawny.

Ash vs. Evil Dead też może być zabawny

loki7777 02.07.2015 18:25

Ja koncze arrowa i zaczne izombie:)

Diabolique 02.07.2015 17:03

właśnie zacząłęm Humans. calkiem nieźle się zapowiada. https://www.youtube.com/watch?v=zr3pzYThiKk

skończyłem iZombie i czekam na więcej mózgów ;]
poza tym Nurse Jackie, Wayward Pines i Hannibal, który niestety w tym sezonie bardzo kuleje. szkoda.

M@X 29.06.2015 18:48

Szczuru kombinuje bardzo dobrze. To wyjasnia rowniez spotkanie dr Jenkinsa z kolega z pracy Ethana gdy ten "Chcial to wszystko odwolac".

siwymariusz 29.06.2015 16:41

Cytat:

Napisany przez szczuru (Post 1329107)
Dobra, potwierdzam Wayward Pines ryje banie w 6 odcinku :szczerb:

Tylko kilka rzeczy mi się nie klei.

Jak żona głównego bohatera zaczęła go szukać to jeden z agentów CIA dostał telefon z informacją o tym - odniosłem wrażenie, że dostał ją od "władz" Wayward. Tak samo sprowadzenie jej do miasteczka przez ówczesnego szeryfa. Skoro akcja w miasteczku dzieje się w przyszłości to na początku mi się te fakty nie zgadzały (że niby np mogą się cofać w czasie i zgarniać ludzi) ale teraz, jak piszę ten post to mnie olśniło ;D Po prostu w 2015 roku po sprowadzeniu głównego bohatera do Wayward, gdy jego żona wraz z synem zaczęła go szukać to ją też zgarnęli do komory kriogenicznej, a później w 4020 roku wybudzili i wpuścili do miasteczka parę dni po mężu. Tak samo jak ten telefon do agenta CIA - mógł być od tego założyciela miasteczka i dziać się po prostu podczas startu projektu. Sam założyciel wspominał, że mieli problem z osobami, które zabierali jeśli chodzi o fakt ich "zaginięć" w społeczności.

Dobra, styknie :P

Wszystko zależy od tego czy im "się chce", bo myślę, że mają świadomość swojego potencjału.

Też mi nie pasowało , ale może i dobrze kombinujesz.

joujoujou 29.06.2015 13:06

Cytat:

Napisany przez nimal (Post 1329095)
BBC zapowiedzialo emisje ostatniego odcinka TopGear
sklada sie on z nieemitowanych, nagranych wczesniej materialow

Odbyła się wczoraj o 20:00 na BBC2. Jeszcze nie obejrzałem, ale mam nagrany.
Cytat:

ciekaew, czy zdecyduja sie na stworzenie serii 23?
i czy dotychczasowa obsada nie wznowi swojego programu gdzie indziej? czy raczej pijda kazdy swoja droga?

To już wiadomo:

http://www.driving.co.uk/news/clarks...-within-weeks/

szczuru 29.06.2015 10:06

Dobra, potwierdzam Wayward Pines ryje banie w 6 odcinku :szczerb:

Tylko kilka rzeczy mi się nie klei.

Jak żona głównego bohatera zaczęła go szukać to jeden z agentów CIA dostał telefon z informacją o tym - odniosłem wrażenie, że dostał ją od "władz" Wayward. Tak samo sprowadzenie jej do miasteczka przez ówczesnego szeryfa. Skoro akcja w miasteczku dzieje się w przyszłości to na początku mi się te fakty nie zgadzały (że niby np mogą się cofać w czasie i zgarniać ludzi) ale teraz, jak piszę ten post to mnie olśniło ;D Po prostu w 2015 roku po sprowadzeniu głównego bohatera do Wayward, gdy jego żona wraz z synem zaczęła go szukać to ją też zgarnęli do komory kriogenicznej, a później w 4020 roku wybudzili i wpuścili do miasteczka parę dni po mężu. Tak samo jak ten telefon do agenta CIA - mógł być od tego założyciela miasteczka i dziać się po prostu podczas startu projektu. Sam założyciel wspominał, że mieli problem z osobami, które zabierali jeśli chodzi o fakt ich "zaginięć" w społeczności.

Dobra, styknie :P

Cytat:

(...)i czy dotychczasowa obsada nie wznowi swojego programu gdzie indziej? czy raczej pijda kazdy swoja droga?

Wszystko zależy od tego czy im "się chce", bo myślę, że mają świadomość swojego potencjału.

nimal 29.06.2015 07:58

BBC zapowiedzialo emisje ostatniego odcinka TopGear
sklada sie on z nieemitowanych, nagranych wczesniej materialow
ciekaew, czy zdecyduja sie na stworzenie serii 23?
i czy dotychczasowa obsada nie wznowi swojego programu gdzie indziej? czy raczej pijda kazdy swoja droga?

ynsiwy 28.06.2015 15:41

Właśnie oglądam 4 odcinek Hannibala i po 2 świetnych sezonach nie dziwię się, że już stacja go skasowała.
W sumie nie wiadomo o co chodzi, za bardzo na siłę próbują zrobić jakieś dzieło sztuki. Obejrzę ten 3 sezon do końca na pewno i mam nadzieje, że jednak coś się ruszy.

szczuru 28.06.2015 13:56

Cytat:

Napisany przez ynsiwy (Post 1328912)
Wayward Pines po 6 odcinku naprawdę robi miazgę z musgu :szczerb:

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1329019)
Potwierdzam. Wlasnie zobaczylem. :spoko:

Właśnie obejrzałem 2 odcinki, chyba dziś obejrzę też resztę :D

M@X 27.06.2015 23:00

Cytat:

Napisany przez ynsiwy (Post 1328912)
Wayward Pines po 6 odcinku naprawdę robi miazgę z musgu :szczerb:

Potwierdzam. Wlasnie zobaczylem. :spoko:

jujo 27.06.2015 13:39

Pitbull - coś kapitalnego. Polecam! :)

szczuru 26.06.2015 19:16

Cytat:

Napisany przez revolver0 (Post 1328917)
" Under the Dome - sezon 3 <- jaja jak w Lostach xD " czyli znowu zepsuli serial czy ufo przylatuje?

Trudno jednoznacznie stwierdzić :D

revolver0 26.06.2015 18:14

" Under the Dome - sezon 3 <- jaja jak w Lostach xD " czyli znowu zepsuli serial czy ufo przylatuje?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:32.