![]() |
Cytat:
|
Ja czekam do konca sezonu i rowniez sciagam. Potem Humans wyglada fajnie, Lucifer rowniez oraz Killjoys i Dark Matter, Stitchers. Mozna by bylo dodac The Messengers ale nie wiem czy warto skoro anulowany po 1 sezonie.
|
1 sezon był bardzo fajny. Dziś już wyszły 2 pierwsze odcinki z napisami drugiego sezonu :)
|
The Last Ship ktoś widział, warto?
|
Cytat:
|
Kończę 2gi odcinek i muszę przyznać, że ciekawe :)
|
Zdecydowanie warto. Nie bawilem sie tak od czasu Silent Hill na PlayStation 1. Pierwszy odcinek sprawia wrazenie jakby sie w pelni otworzyli i nie byloby juz nic do pokazania. A potem jest tylko lepiej! :-)
Nie podchodzilem do tego jak do czegos niesamowicie ambitnego jak u Lyncha. Raczej jak do nieco ciezszego klimatu niepewnosci znanego mi z gry na PS 1 i sie nie zawiodlem. Jesli ktos na haslo "przerazajacy" ma w glowie raczej "Rosemary's Baby / Dziecko Rosemary" niz "Saw / Pila" to bedzie na pewno usatysfakcjonowany. |
Wrzuciłem 2 odcinki na USB to może przepale później z ciekawości
|
Jak M@X coś poleca, to raczej warto.
|
Właśnie się chciałem za to zabrać, ale komentarze są podzielone i jakoś nie mogę się wziąć...
|
Cytat:
|
Wayward Pines rzadzi! :spoko:
|
A ja z chęcią bym zaczął Orange.Is.The.New.Black.sezon 3 jest cały ale literek brak.
|
genialnie.
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:32. |