![]() |
True Detective sezon 2 zbliża się, jutro premierowy odcinek, Fargo bym zobaczył z miłą chęcią, ciekawe czy mają zamiar zrobić coś z tym serialem.
|
No do 7 póki co, ale większość juz na 99% stoi na napisy24 wiec powinno się szybko pojawić
|
Sense8 brak napisów irytuję.
|
No wielkie wow, jeżeli tak pociągna ten trzeci sezon to może być naprawdę ciekawie, bo drugi to nie był za udany
|
Cytat:
|
A ja ogladam Gre o tron i kurcze slabo jest, spac sie chce.
|
Właśnie jestem po pierwszych 40 minutach Defiance i musze powiedzieć, że mocny start i grubo się dzieje
|
Tu się tez zgadzam odnośnie obu seriali Sense8 nie wiadomo o co biega, a Dark Matter może będzie udany.
|
Dark Matter coś dla fanów Gwiezdnych Wrót, przynajmniej tak było zapowiadane gdyż odpowiadają za ten serial jego twórcy.
Na pierwszy rzut oka przypomina trochę SG Universe, końcówka 1 odcinka nieźle się zapowiada no i jest na kim oko zawiesić :) |
1 odcinek ciekawy, ale nie wiadomo o co chodzi :P dziś mam w planach drugi bo tylko do dwóch napisy.
Ale zapowiada się nieźle |
Sense8 widział ktoś, wart oglądania?
|
Powrót do dzieciństwa - Quantum Leap :D
Cytat:
Cytat:
|
Gotham bardzo fajnie jest zrobiony.
|
Nie został. To był wyciek. Premiera jesienią
|
z nowości serialowych pilot Supergirl który został wyemitowany 22 maja i na razie cisza co do dalszych odcinków, chyba został uśmiercony.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |