![]() |
Cytat:
|
Skoro temat już wpadł mi w oczy... ;)
Ja ostatnio przesłuchuję dyskografię Johna Mayera. Zwolennicy łupanek nie polubią, ale innych może zainteresuje. Bardzo przyjemne klimaty... |
Tak się zastanawiam czemu tej muzyki niby warto posłuchać i nic nie przychodzi mi do głowy :hmm:
|
Nie...
|
Cytat:
|
:party::party:
|
|
|
Ilość załączników: 1
To ja spokojniejszej muzy słuchałem wczoraj;)
Mela Koteluk "Przeprowadzki" czyli autorskie aranżacje piosenek Wojciecha Młynarskiego-jak zwykle u tej artystki świetna strona techniczna i warsztat wokalny-To ogromna sztuka śpiewać live tak samo dobrze i czysto jak na nagraniu do tego na wolnym powietrzu w amfiteatrze o niezbyt dobrej akustyce.:spoko: Świetne na bis wersje akustyczne kawałków z płyty "Spadochron":) Polecam każdemu kto chce posłuchać czysto i rewelacyjnie zaśpiewane materiały live -byłem na kilku jej koncertach trudno mi znaleźć kogoś w Polsce kto by sobie lepiej radził z live.....:spoko: Załącznik 67072 Niestety nie ma w sieci nic z tego materiału -zamiennik najnowszy numer i jednocześnie zapowiedź drugiej planowanej na jesień płyty artystki :) |
Judas Priest Painkiller, każdy kojarzy kawałek tytułowy, ale nie! Płyta jest za***ista!!! Słucham właśnie i czuję jak mi odrasta moja wrażliwość!!! :) \m/
|
nanaaananaa :D |
polecam posłuchać setów z tommorowland z 2014 roku
|
słyszeliście to norweskie dziecko :wow:
Amy Winehouse została zreinkarnowana :wow: |
;)
|
a takie se na wielki piątek i nadchodzące święta, idealne na dziś do mycia okien
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:14. |