![]() |
ostatnio słucham radia plus,lecą tam same spokojne kawałki,więc tylko takich obecnie słucham.
|
:spoko: |
pieśniczka na dziś,mało kto tak po garach tłucze jak Dave Lombardo :zespol: |
wiesz ze w stanach wszystko co cubanskie zabronione :taktak:
|
Zorgu, intryguje mnie gdzie ty mieszkasz :>
przecież nie na Kubie :wow: może na Kubie, tej na Florydzie, prawda:taktak: |
Domyślam się! :>
|
ed flaszka rumu na 2 osoby plus cygaro i kwiatek dla pani , wiec 2 godzinki wesole :)
|
Program dla starych pierdzieli, ale ładny. ;)
|
Hawana Miasto Utracone
Tropicana
byc w Havanie i nie zobaczyc Tropicany ! to jak w Rzymie papieza :P jak ktos ogladal film , jak w tytule to wie o co chodzi |
Joujoujou zarzucil grzywa :-P...
|
Ten co osadziłeś bardziej mi się podoba niż 99. Ale i tak spoko. http://img212.imageshack.us/img212/6...lophairyc1.gif
|
Polecam nowy album Machinae Supremacy - "Rise of a Digital Nation" !
do posłuchania: i mój ulubiony utwór z tej płyty czyli : 99 pozdrawiam |
To już ze dwa lata ma, ale akurat koledze z Ameryki na prezent płytę kupiłem.
Niektórym politykierom powinno spodobać się ;) R.U.T.A. Gore - Pieśni buntu i niedoli XVI - XX wieku W tym numerze na wokalu m.in. Nika (Post Regiment, Zetoxu ;) ) W życiu wyrzucono mnie z jednej szkoły i to dokładnie po jednej lekcji a była to lekcja angielskiego i nauczała właśnie Nika, zdaje się tak naprawdę Monika. Ale dobrze, miał dyrektor rację :) |
Znowu pracuję w nocy, bo jakoś tak mi wyszło, ale też z innego powodu.
O 3 w nocy kończą się audycje w Jedynce PR i zaczyna się stara muzyka, zazwyczaj przedwojenna lub parę lat po wojnie... Wrzucam fragmenty tekstów w google, ale nigdy nie znajduje. Nie ma. O samych autorach czy wykonawcach co najwyżej skromne notki w Wikipedii. Dużo jest piosenek barowych, kabaretowych - melodramat - także te są po prostu przepiękne. Tego języka już nie ma. W taką noc albo upić się winem Albo płakać że wszystko ma kres I wspominać najdroższą dziewczynę (...) Przed trzecią zadzwoniła do radia moja wiekowa ciotka z Kętrzyna, najstarsza z żyjących. Chociaż mam podobno idealny słuch muzyczny i też bezbłędnie rozpoznaję akcenty regionalne, to dopiero dziś uświadomiłem sobie, że moi zmarli dziadkowie oraz ich zmarłe rodzeństwo mówili właśnie takim językiem... Musiałem przez radio usłyszeć :( To się chyba nazywa "mówienie przez e". No nic, polecam PR I. W nocy moja ulubiona stacja. W dzień niekoniecznie, bo jakieś młode niezbyt dobre... co najwyżej przez chwilę se o korkach słucham, jak tkwią te ***** w tych ***anych autach ;) |
fajna nutka
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:09. |