![]() |
bardzo mi się spodobała Lisa w duecie z Klausem Schulze
na jego dwóch płytach, w tym jednej polskiej :spoko: myślę o "Farscape" i "Dziękuję bardzo" |
Dla starych romantyków||
Dead Can Dance - Amnesia z najnowszej jeszcze nie wydanej płyty|| kawałek można za darmo pobrac ze strony zespołu|| Po przeszło 15 latach pojawi się nowa płyta Dead Can Dance. Nowy studyjny album "Anastasis" ukaże się 13 sierpnia. http://labs.topspin.net/downloadanyw...has_media=true |
kolejne z serii lepiej oglądać niz słuchać ale może komuś przypadnie do gustu wkręcam sie w takie klimaty przed dzisiejszym wypadem k***a |
SDM <3 <3 I Love You! :D
|
A jak ktoś chce naprawdę muzyki posłuchać (a nie popatrzeć na dziewczyny ;) ) to polecam strony:
www.di.fm i www.sky.fm Niektóre naprawdę fajne stacje. |
Ale gdzie tu muzyka, tu są tylko 3 nuty! :O
|
no co ty @Reetou za bambolami patrzysz ,krajowe z witaminkami najlepszejsze :P
muzyka rzecz gustu ale nie które dziewczyny mmmmmmm Cytat:
|
Dzisiaj wyjątkowo muzyka, której w sumie nie warto posłuchać, ale warto pooglądać. Dziewczyna - dzieło sztuki :D
|
SLASH :spoko:
|
Ilość załączników: 1
Sabaton wydał nową płytę - Carolus Rex
Tracklist CD 1: Dominium Maris Baltici The Lion From The North Gott Mit Uns A Lifetime Of War 1 6 4 8 The Carolean's Prayer Carolus Rex Killing Ground Poltava Long Live The King Ruina Imperii Twilight Of The Thundergod CD 2: Dominium Maris Baltici Lejonet fran Norden Gott Mit Uns En Livstid i Krig 1 6 4 8 Karolinens bön Carolus Rex Ett Slag Färgat Rött Poltava Konungens Likfärd Ruina Imperii |
Ultravox powraca z nową płytą "Brilliant"z pierwszym nowym albumem studyjnym od 28 lat. Premiera płyty "Brilliant" zapowiedziana jest na 28 maja(JUTRO), a pod koniec roku muzycy planują wyruszyć w trasę koncertową po Europie, która będzie promować nowy krążek. Znajdzie się na nim 12 nowych utworów, które nagrane zostały w klasycznym, oryginalnym składzie: Midge Ure, Billy Currie, Chris Cross i Warren Cann
Tracklista: 01. Live Again 02. Flow 03. Brilliant 04. The Change 05. Rise 06. Remembering 07. Hello 08. This One 09. Fall 10. Let it Lie 11. Satellite 12. Contact Wydawca: EMI Records (2012) |
to jest mjuzik które dziś na próżno szukać :'(
|
Cytat:
|
ciekawe jak będzie grał koncerty ;)
A serio to niezłe. |
Mike Tompkins - chłopak jest doskonały w tym co robi, takich ludzi uważam za artystów. Choć sam rodzaj muzyki nie leży mi za bardzo, z przyjemnością przejrzałem kilka jego wykonań i pewnie z zainteresowaniem przejrzę resztę, tym bardziej że zaczął tworzyć własne piosenki.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |