![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Byłem na koncercie "Planety". Kosmos :-). |
Polecam, może było może nie ale nutki super:
"ZAWADZIŃSKI TOMASZ saved as" http://www.generator.pl/x_C_I__P_5713986-5710001.html Płytoteka: http://www.generator.pl/x_C_Sz2.html...&ESID2=5711167 |
Nie polecaj strony gdzie można kupić bilet, ale tak±, gdzie można próbkę odsłuchać, coby wiedzieć czy warto. Mam męczyć moje prywatne Google, żeby znaleĽć, no zmęczę. ;p
Posłuchałem, fajne, ale to nie dla mnie. W latach osiemdziesi±tych bym oszalał na punkcie tej muzyki, ale teraz jest za banalna, szczególnie w brzmieniu... |
@ed hunter załóż okulary i zobacz jeszcze raz :)
np. 1 MP3 The Search (Zawadziński, Jędraszek) (29s) ;) PS kurdę, w ogóle cała oferta tego serwisu jest fajna :) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A u mnie płyt± dzisiejszego wieczoru jest "The Division Bell" Floydów :>
Miodzio... |
No niezla niezla.
Wroclawski (tak nie do konca ostatnio) "Ocean" udostepnil swoja nowa plyte na profilu myspace. Posluchac i kupowac. W niektorych empikach sie podobno skonczyla. Mam nadzieje ze to nie chwyt marketingowy. www.ocean.art.pl - tam wszystko jest Mnie osobiscie plyta po jednym przesluchaniu w ogole nie podchodzi. Ale 3 wczesniejsze plyty sa dobre. A pierwsza to juz genialna. Jak widac kazik to sie moze schowac z pogladami ze sredniowiecza. Niech sobie przypomni jak na bani na koncerty przychodzil. Mentalnosc kalego. branoc |
Mnie tam elmuzyka została do dzi¶. Z Zawadzińskim byli¶my na li¶cie dyskusyjnej o Tangerine Dream, mam nawet jakie¶ jego płytki. Generalnie z polskich twórców warto posłuchać Bookoovskyego, Polarisa (mój kumpel !). To dla tych co lubi± tradycyjne berlińskie brzmienia i nie kręci ich to co teraz szumnie nazywa się muzyk± elektroniczn±.
Generator jest ¶wietny, prowadzi go Ziemek Poniatowski z Warszawy. Już wiele lat. Kiedy¶ wydawał superfanzin elektroniczny - GENERATOR. Kopalnię wiedzy o Elmuzyce. Płytki EL s± niestety drogie, wła¶nie zamówiłem płytę Kellera i Schonwaldera - Blue. Kosztuje mnie 72.90 zł. Z grup i solistów EL (oprócz Wielkich, jak Tangerine Dream, Klaus Schulze, Ashra) polecam : - Broekhius,Keller,Schonwalder (www.manikin.de) - Rainbow Serpent - Omega Syndicate - Radio Massacre International (mroczne) - Volt stronki : - www.synthmusicdirect.com - www.generator.pl - www.manikin.de - www.groove.nl |
Ostatnio maniakalnie zalsuchuje sie w Soko - urodzona we Francji dziolszka jako corka polskich imigrantow spiewajaca po angielsku. Jak na razie tylko jedno EP, plyty jeszcze nie ma, ale "I'll kill her" zmiazdzylo popularnoscia wszystko na dunskim iTunesie ;-)...
http://magdalajna.wrzuta.pl/audio/3F..._i_ll_kill_her |
Pink Floyd - Any Colour You LIke
do dzi¶ mnie zastanawia i pewnie nigdy nie przestanie zastanawiać i zadziwiać co miało wpływ na nich by tworzyć tak± wła¶nie muzykę |
Cytat:
Wybiera sie ktos na koncert ocean/lipali w breslau ? :> Wlasnie wrocilem z koncertu fruhstuck :) Zmiazdzyli mnie kolejny raz, ze tak zapozycze wyrazenie. :spoko: |
Cytat:
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |