![]() |
Ostatnio dowiedziałem się, że jeden z lubianych przeze mnie zaspołów, Lamb of God, wcześniej nazywał się Burn the Priest. Ogółem ładna młóca - coś w stylu deathcore :)
Wstawiłbym link, a na razie nie mam 10 postów, więc miłośnikom mocnych brzmień polecam sprawdzić samodzielnie co to jest :) |
Nie ma to jak stary dobry Slayer.
Wersja Disney Metal. |
Cytat:
=================================== Wyszła płyta grupy ZZ TOP "La Futura". Stare teksańskie boogie i hard rock. Ale to już zupełnie inna muzyka niż na Eliminator i Afterburner. Prostsza, więcej w niej bluesa. Płyta brzmi chropawo. Albo taki zamysł albo jest źle nagrana. |
A ja polecam coś ze staroci, albumy (nie utwory!) zespołu Pink Floyd. Ponadczasowe, genialne akustycznie, wbijające w fotel przesłaniem mocniej, niż niejeden rapowy kawałek rodem z ulicy. Tylko, jak mówię - należy ich słuchać całymi albumami, bo po utworach to raczej nie ma sensu. ;)
|
On zawsze miał częstochowskie rymy, np.: Jak ja was k**** nienawidzę
I jak ja wami k**** gardzę. ;) |
Edi, nie kupuj, rymy częstochowskie cię zabiją :>
"To tutaj jest mój dom, bo tamten mi zabrali, Hitler i Stalin ręka w rękę szli. Ribentropp Mołotow razem ustalali, Jak mordować ludzi, by w dostatku żyć, Jeden we Lwowie a drugi w Auschwitz. " k***a |
Też mam zamiar kupić tę płytę, nawet nie będę jej najpierw ściągał na próbę. Pozdrowienie GROMu mi starczy za rekomendację.
|
Kukiz Siła i Honor
http://www.radiownet.pl/publikacje/p...y-sila-i-honor
http://www.youtube.com/results?searc....1.XqiLEasITJk Płyta już kupiona po zapoznaniu. |
Cytat:
|
Ja ostatnio odkryłam (zresztą dzięki chłopakowi) zespół C2C. Zabrał mnie na koncert. Od tamtej pory ich uwielbiam, a Down the road mogę słuchać bez przerwy. ;)
|
Trochę odbiegnę od tematu, byłem dziś w sklepie dla idiotów ;)
przekopując różnorakie cdki wpadłem na dwa albumy , które darzę szczególnym uwielbieniem ponieważ wychowywałem się mi in na nich ;) A jak już zobaczyłem cene to już wiadomo że kupie :spoko: Mowa o : Soundgarden - Superunknown - 19.90zł normalne pełnowartościowe wydanie :taktak: książeczka ,plastikowe pudełko,normalnie wyglądająca płyta oraz Rage Against The Machine - Rage Against The Machine 22.90zł wydanie jak wyżej , wszystko jak należy , nie tam żaden ekologiczny szit jak w przypadku ostatnich tłoczeń Pink Floyd, gdzie dostajesz płyte w gównianym kartoniku z tłoczeniem które wygląda jakby malowała je akwarelami Zuzia lat 5 w miejskim przedszkolu ech żeby wszystkie dobre płyty tyle kosztowały :spoko: |
Fakt, cała płyta genialna, może poza "One World".
Wokalnie się udziela (no, zbyt dużo tam nie śpiewa) pewien zapalony szachista-amator. :> |
tak DS :) cała płyta genialna, panie @Patix wie pan kto poza członkami DS sie udziela wokalnie w tej pięknej piosniczce ?
|
|
Cytat:
Di.FM i SKY.FM można słuchać na Androidzie aplikacją TuneIn. Ja polecam także Cryosleep Radio |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |