![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.11.2008
![]() |
http://www.mp3ex.pl/download_mp3/398...zy-slowie.html
KN***379; - Przy S***322;owie Reaktywacja kapeli w lutym ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem czy warto, ale na pewno jest to jaka***347; ciekawostka, do niedzieli 23 na stronie http://www.myspace.com/gunsnroses b***281;dzie mo***380;na pos***322;ucha***263; nowego guns'n'roses w ca***322;o***347;ci, a w***322;a***347;ciwie to nie gunsi tylko axl + przystawki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no proszę a jednak się udało po tylu latach
![]() ![]() w końcu dopadłem nowe dzieło AC/DC i łooooo rany, jest super ![]() ![]() moje osobiste typy : Spoilin' For A Fight Stormy May Day polecam, polecam, p-o-l-e-c-a-m ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najgorsze jest to, ***380;e po 14 latach nagrywania nie us***322;yszymy nic nowego Guns n' Roses, tylko odgrzewany przez wieki kotlet.
![]() AC/DC zrobi***322;o nast***281;pn***261; p***322;ytk***281; z dobrze znanej kolekcji. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 23.11.2008 o godz. 22:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Italystyle
Data rejestracji: 28.10.2006
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
... i zobaczyć
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=lIHXA-wG7nM |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() |
#8 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Closer - The Best Of Sarah McLachlan 2CD
warte wydanych pieniedzy
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Jak już pewnie wcześniej wspomniałem, a jak pewnie i tak już nikt nie pamięta...
![]() .. bardzo lubię Yanniego. Ostatnio często słucham koncertu: Yanni Live! The Concert Event. Tu próbka: http://pl.youtube.com/watch?v=SSrH_oqnrl0
![]() |
#10 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja może też wspominałem, ale najwyżej się powtórzę ![]() Miałem kiedyś starą kasetę, na której była nagrana świetna, spokojna muzyka. Na kasecie jako tytuł jednej piosenki napisane było "Medicine Woman", ale że była przegrywana i w jakiejś starej okładce, to nie sądziłem, że to ma coś wspólnego z zawartością Kaseta była świetna i często jej słuchałem, a że nawet nie była w całości, to te kilka piosenek szybko znalem na pamięć. Zastanawiałem się wtedy, kto może być wykonawcą tych kilku kawałków i czy wydał może coś jeszcze (a nawet jeśli nie, to gdzie można dostać tę jedną płytę w całości). Kilka miesięcy temu 'poznałem' wykonawcę o nazwisku Medwyn Goodall, który dziwnym trafem miał w dorobku płytę Medicine Woman ![]() ![]() Trudno to objąć, ale kilka, które słuchałem, jest równie dobrych, więc.. Polecam! ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Paul Oakenfold - Greatest Hits and Remixes
http://www.amazon.co.uk/Greatest-Hit...s_all_1#disc_1 Disc: 1 1. Skunk Anansie - Brazen (Weep) (Perfecto Remix) 2. The Cure - Close To Me (Closer Mix) 3. Sneaker Pimps - 6 Underground (Perfecto Remix) 4. Oakenfold - Starry Eyed Surprise 5. Happy Mondays - Step On (Twisting My Melon Mix) 6. Justin Timberlake - Rock Your Body (Oakenfold Remix) 7. The Stone Roses - Waterfall (12" Remix) 8. Bad Apples - Get It On (Club Mix) * 9. Massive Attack - Unfinished Sympathy (Perfecto Remix) 10. Mark Ronson - Stop Me (Exclusive New Oakenfold 2008 Remix) * 11. Oakenfold ft. Pharrell Williams - Sex N' Money 12. Arrested Development - Mr. Wendal (Perfecto Mix) 13. Mansun - Wide Open Space (Perfecto Remix) 14. Alison Limerick - Where Love Lives (Perfecto Remix) 15. Robert Owens - I'll Be Your Friend (Perfecto Re-edits) 16. Shamen - Progen (I.R.P. In The Land Of Oz) 17. U2 - Even Better Than The Real Thing (Perfecto Mix) ciekawe wlozenie house i trance do takich piosenek... Disc: 2 1. Olive - You're Not Alone (Oakenfold & Osborne Remix) 2. Oakenfold ft. Brittany Murphy - Faster Kill Pussycat 3. Radiohead - Everything In It's Right Place (Exclusive New Oakenfold 2008 Remix) * 4. Groove Zone - Eisbar (Exclusive New Oakenfold 2008 Remix) * 5. Dirty Vegas - Days Go By (Paul Oakenfold Vocal Remix) 6. Smashing Pumpkins - Perfect (Perfecto Remix) 7. Joyriders - Big Brother (Oakenfold Mix) * 8. Paul Oakenfold - Ready Steady Go 9. Paul Oakenfold - Switch On 10. Everything But The Girl - Missing (Exclusive New Oakenfold 2008 Remix) * 11. PPK - ResuRection (Perfecto Re-edits) 12. Planet Perfecto - Bullet In A Gun) 13. Madonna - Sorry (Paul Oakenfold Remix) 14. U2 - Beautiful Day (The Perfecto Mix) 15. Grace - Not Over Yet (Perfecto Mix) 16. Oakenfold - Southern Sun (Exclusive New Oakenfold 2008 Remix) * 17. Oakenfold - Not Over (Robert Vadney Club Edit) * 18. Underworld - Born Slippy Nuxx (Paul Oakenfold Remix)* Exlcusive Track
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ZnakJaworznickiegoBikera
za glosno dudni
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ZnakJaworznickiegoBikera
nie ale bity mogliby dac ciszej
imo lepiej by to brzmialo i pisze to...fan mocnych bitow ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|