![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
z tym odsluchem w sklepie...
30 sekund na kawałek elektroniczny ? Trwający 30 minut ? jak najbardziej. Ale nie każdy ma dojście
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
No tu się zgodzę, nie brałem pod uwagę takiego typu muzyki. Odsłuch w sklepie też mógłby być problematyczny ze względu na raczej skromny asortyment. Wtedy rzeczywiście opisany pomysł mógłby mieć jakąś rację bytu. Ale mówimy tu jednak o gatunkach niszowych (przynajmniej w porównaniu do najbardziej popularnej popowo/rockowo/dyskotekowej papki).
|
|
|
#4 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam, może było może nie ale nutki super:
"ZAWADZIŃSKI TOMASZ saved as" http://www.generator.pl/x_C_I__P_5713986-5710001.html Płytoteka: http://www.generator.pl/x_C_Sz2.html...&ESID2=5711167
|
|
|
#5 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie polecaj strony gdzie można kupić bilet, ale taką, gdzie można próbkę odsłuchać, coby wiedzieć czy warto. Mam męczyć moje prywatne Google, żeby znaleźć, no zmęczę.
![]() Posłuchałem, fajne, ale to nie dla mnie. W latach osiemdziesiątych bym oszalał na punkcie tej muzyki, ale teraz jest za banalna, szczególnie w brzmieniu... Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 03.11.2009 o godz. 21:00 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pingwin specjalista.
@ed hunter załóż okulary i zobacz jeszcze raz
![]() np. 1 MP3 The Search (Zawadziński, Jędraszek) (29s) ![]() PS kurdę, w ogóle cała oferta tego serwisu jest fajna ![]() Bo to jest taka muzyka do snucia się w eterze, w ogóle nie przeszkadza w skupieniu się nad czymś innym
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 03.11.2009 o godz. 21:02 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
A u mnie płytą dzisiejszego wieczoru jest "The Division Bell" Floydów
Miodzio... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
No niezla niezla.
Wroclawski (tak nie do konca ostatnio) "Ocean" udostepnil swoja nowa plyte na profilu myspace. Posluchac i kupowac. W niektorych empikach sie podobno skonczyla. Mam nadzieje ze to nie chwyt marketingowy. www.ocean.art.pl - tam wszystko jest Mnie osobiscie plyta po jednym przesluchaniu w ogole nie podchodzi. Ale 3 wczesniejsze plyty sa dobre. A pierwsza to juz genialna. Jak widac kazik to sie moze schowac z pogladami ze sredniowiecza. Niech sobie przypomni jak na bani na koncerty przychodzil. Mentalnosc kalego. branoc |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
Mnie tam elmuzyka została do dziś. Z Zawadzińskim byliśmy na liście dyskusyjnej o Tangerine Dream, mam nawet jakieś jego płytki. Generalnie z polskich twórców warto posłuchać Bookoovskyego, Polarisa (mój kumpel !). To dla tych co lubią tradycyjne berlińskie brzmienia i nie kręci ich to co teraz szumnie nazywa się muzyką elektroniczną.
Generator jest świetny, prowadzi go Ziemek Poniatowski z Warszawy. Już wiele lat. Kiedyś wydawał superfanzin elektroniczny - GENERATOR. Kopalnię wiedzy o Elmuzyce. Płytki EL są niestety drogie, właśnie zamówiłem płytę Kellera i Schonwaldera - Blue. Kosztuje mnie 72.90 zł. Z grup i solistów EL (oprócz Wielkich, jak Tangerine Dream, Klaus Schulze, Ashra) polecam : - Broekhius,Keller,Schonwalder (www.manikin.de) - Rainbow Serpent - Omega Syndicate - Radio Massacre International (mroczne) - Volt stronki : - www.synthmusicdirect.com - www.generator.pl - www.manikin.de - www.groove.nl |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ostatnio maniakalnie zalsuchuje sie w Soko - urodzona we Francji dziolszka jako corka polskich imigrantow spiewajaca po angielsku. Jak na razie tylko jedno EP, plyty jeszcze nie ma, ale "I'll kill her" zmiazdzylo popularnoscia wszystko na dunskim iTunesie ;-)...
http://magdalajna.wrzuta.pl/audio/3F..._i_ll_kill_her |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wybiera sie ktos na koncert ocean/lipali w breslau ? ![]() Wlasnie wrocilem z koncertu fruhstuck Zmiazdzyli mnie kolejny raz, ze tak zapozycze wyrazenie.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Pink Floyd - Any Colour You LIke
do dziś mnie zastanawia i pewnie nigdy nie przestanie zastanawiać i zadziwiać co miało wpływ na nich by tworzyć taką właśnie muzykę |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat: