![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Cytat:
To jest jak narkotyk z tym ze nie ma drogi powrotniej ![]()
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Dziadzio
Data rejestracji: 01.06.2006
![]() |
Cytat:
Może nie narkotyk, od młodości jestem fanatykiem trzeźwego życia i przeżywania każdej chwili. To nie mój żart, pijany byłem w życiu tylko raz, na zakończenie siódmej klasy, wtedy końca szkoły podstawowej, przerażenie jakiego doznałem mi wystarczyło. Potem nauczylem się markować picie aby nie psuć humoru pijącym naprawdę. Innych używek nie próbowałem. Muzyka to nie tylko "metal", bo gdy powstawała, slowo "metal" oznaczalo zwykle żelastwo, nie muzykę. Termin "rock symfoniczny" dopiero się wtedy (amerykańscy krytycy) "wykuwał". /Kończył swa karierę Król Elvis Presley (wkrótce potem umarł) a zaczynała się Nowa Złota Era. To co jest w eterze teraz to jedynie marne tej ery popłuczyny ![]() Powyższe nie oznacza że nie goszczę (straszne ceny biletów ostatnio) w Operze, Operetce. Staram się być na wszystkich większych wydarzeniach muzycznych, poza konkursami. Nie lubie atmosfery "muzycznej rywalizacji". Nie ma z tego stanu ducha drogi powrotnej? I bardzo dobrze. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
![]() ![]() |
Metal to najpiekniejszy rodzaj muzki jak by nie patrzec. Z pewnoscia bym tych slow nigdy niewypowiedzial (tak, kiedys sluchalem w wiekszasc techna, krotko ale jednak, teraz nie moge tego sluchac ). To co kiedys stanowilo dla mnie *****na napierdalanke teraz jest czyms wiecej. Niby to samo a slysze inaczej ![]() (Pamietajcie ze to moje osobiste odczucia, nie mam zamiaru faworyzowac zadnego z gatunkow muzyki) \m/ \m/
|
|
|
#5 |
|
Guru
![]() |
wzialem sie dzisiaj za przesluchiwanie mp3'ek, i Celtic Frost (Monotheist) mnie nie przekonal, natomiast Mordewind zdecydowanie
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 05.07.2006 o godz. 15:03 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak
Pozdrawiam Marek Ostatnio zmieniany przez zene_k : 07.07.2006 o godz. 02:08 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
![]() ![]() |
Unleashed Swedish Death Metal Kings ! Dyskografia: Where No Life Dwells [1991] Shadows In The Deep [1992] Live In Vienna '93 [1993] Across The Open Sea [1993] Victory [1995] Eastern Blood - Hail To Poland [1996] Warrior [1997] Hell's Unleashed [2002] Sworn Allegiance [2004] Warte usłyszenia: Oczywiscie wszytskie plyty... Ale na poczatek obowiazkowo Across The Open Sea [1993] i Sworn Allegiance [2004]. Tu video moje ulubione (tzn. piosenka ulubiona ) The One InsaneUnleashed to dla mnie to prawdziwy krol Death Metalu
|
|
|
#10 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
hehehe metal to nie znaczy ***322;omot bez muzyki, dobry metal to oddanie uczu***263; i kawa***322; dobrej muzyki. jest to kontynuacja roka wykonywamego przez takie zespo***322;y jak Deep Purple np. to nie znaczy, ***380;e ja s***322;ucham metalu ca***322;y czas cho***263; jestem jego fanem. na 10 p***322;yt, kt***243;re s***322;uchyam to pewnie jedna jest metalowa
![]() s***322;ucham jazzu, bluesa i tak dalej. staram si***281; s***322;ucha***263; dobrej muzyki powa***380;nej te***380;. wszystkiego co JEST muzyk***261; a nie d***378;wi***281;kami jak techno. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
noob
Data rejestracji: 19.12.2005
![]() |
Polecam do pos***322;uchania albumik Floodland kapeli Sisters of Mercy.
Nawet nie wiem czy to metal, czy "symphonic rock" czy jakie***347; inne cudo... Pot***281;***380;ne brzmienie, melodia, super wokal, nawet ch***243;rki mi si***281; podobaj***261;(to nie jest najlepsze okre***347;lenie) To jest poprostu Rock`n`roll
|
|
|
#12 | |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Ludziska powiedzcie mi czy TOOL to metal ?
Jakos tak slucham i slucham i nie moge sie z tym zgodzic, wiec prosze o opinie ekspertow tutejszych. Pewnie wyjdzie na to ze nie znam sie na gatunkach ![]() Dla mnie to jest ciezki rock. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
|