![]() |
Niekt***243;re napisy mo***380;esz znale***378;***263; na stronie napisy24.pl, kt***243;ra przej***281;***322;a ca***322;***261; bez***281; napis***243;w po napisy.org
|
napiprojekt
fora napisowe |
potrzebne napisy!
szukałem na wszystkich stronach z napisami jakie nam zostały i nic a nic :[ dlatego w ramach łapania się brzytwy proszę o pomoc. czy ktoś jest w posiaani napisów do następujących filmów:
wszytskie filmy w wersjach 1CD za wszelką pomoc z góry dzięki! |
Cytat:
THX Smartek :spoko: |
Jesli dobrze widze to jest ok 46 mb :)
EDIT: A ja szukam napisow angielskich do friends uncut sezon 2 :) |
KTO PORATUJE !
Mam ci***261;gle limit (uroki sieci LAN) kto mi zassa te napisy z rapida ? < ciach > to jest tylko kilka MB... |
Dzis chcialem pobrac napisy do pierwszego sezonu friendsow po ang na napisy.info.
Ten ich filtr do wyszukiwania to tragedia jest, wszystko trzeba recznie, nawet nie ma porownania do .org. A i ludzie wstawiajacypowinni poswiecic chwile na zrobienie jakiegokolwiek opisu, sam bym powywalal tez bez opisu :) Jak ktos ma ang i pl napisy do wszystkich sezonow do wersji uncut to prosze o info na priv :) |
Cytat:
http://napisy.info/SzukajNapisow.php...brnego+Surfera |
Szukam napis***243;w do StarTrek Voyager 3x26 do wersji FoV !
|
Cytat:
;p |
Cytat:
|
|
Ma ktos napisy do 'Blades of Glory'... chce film starszej puscic a nie chce mi sie samemu tlumaczyc :/
|
Na kinomanii do Black Snake Moan są angielskie.
Tłumaczenie w trakcie. |
szukam napisow do Black.Snake.Moan sa na kinomanii ale stamtad nie da sie pobrac.jak ktos ma tam dzialajace konto albo napisy to prosze udostepnic.oczywiscie pl
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |