![]() |
OT
Skad teraz woogle bierze sie napisy ? Bo powiem szczeze ze jestem w tym do tylu ... SA jakies nowe stronki czy cos ? |
STRAUSS: DIE FLEDERMAUS (Zemsta Nietoperza) - Kleiber, Bayerische Staatsoper
dzi***281;ki wielkie ;) dvdrip 2CD |
Poszukuję polskich napisów do filmu War Photographer (OGM-Vorbis-XviD).
|
szukam napisow do EARTHSTORM szukalem w kilku miejscach i nic, napi tez wymieka...
jest tylko jakis translator ... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
przecież jest tłumaczenie tego filmu (dialogi w pliku .txt) wiec w czym problem ze by zrobić http://www.cdrinfo.pl/artykuly/subtitles/ |
The Kingdom - napisy DVD
Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc. Posiadam płytkę DVD z ww. filmem, ale niestety, w języku angielskim. Poszukuję oryginalnych napisów DVD w języku polskim takich, ażeby można było wstawić je do tego filmu. Nie mam żadnego problemu ze wstawieniem napisów i przerobieniem filmu DVD, dlatego poszukuję tylko tych napisów. Bardzo proszę o pomoc.
|
Film 1612 te***380; za ciekawy nie jest. I nie chodzi o krwawych Polak***243;w tylko :) . Ale jako***347; wygl***261;da naiwniej ni***380; Ogniem i Mieczem czy Stara Ba***347;***324;. Ci non stop je***378;d***380;***261;cy w k***243;***322;ko husarze...
|
Cytat:
|
S***261; ju***380; napisy do 1612 !!! Oraz do War and Peace II . Szukam napis***243;w do Brave One.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawostka - to co przeczyta***322;em w wypowiedzi pana KS z napis***243;w.info, stawia w***322;osy na g***322;owie... To o herszcie 24... kto***347; oszala***322; ???? |
Cytat:
W***322;a***347;nie z infinity jest problem wsz***281;dzie, sam nie wiem, dlaczego. :smutny: |
Cytat:
|
Do Sanctuary na napisy24 są do 8 odcinków, nie wiem, ile ich jest.
Do Stargate będzie ciężko :( |
Gdzie znajd***281; napisy do Stargate - Infinity?
Na hatak s***261; niekompletne. :( Nie mog***281; te***380; namierzy***263; napis***243;w do Sanctuary. :smutny: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |