![]() |
to tu byl temat w ktorym mozna potwierdzic konto na napisy24.pl? a moze mi sie fora pomiąchały :)
|
Yes Man / Jestem na tak (2008)
Bardzo świeży film. Dopiero dzisiaj jest jego polska premiera kinowa. Napisów jeszcze nie ma. A przynajmniej nie ma go na najważniejszych serwisach napisowych. Ale z tego co widzę, za tłumaczenie tego filmu zabrał się kolega o nicku "zacharlecter" z KinoManii. A napisy będą dostępne właśnie na KinoManii i na www.nast.ws Więc nadzieja jest, tylko trzeba poczekać ;) |
Może ktoś widział już gdzieś lub słyszał o napisach do -Jestem na tak z Jim Carrey.
|
moj plugin dla firefoxa - przeszukuje polskie napisy na opensubtitles
http://mycroft.mozdev.org/developer/...uk%40gmail.com |
Cytat:
no i tu musz***281; si***281; nie zgodzi***263; by***322;em zarejestrowany i od tam tej pory nie dzia***322;a ....brak dost***281;pu do forum oczywi***347;cie dost***281;p mam |
Cytat:
Ale faktem jest, że serwis jest otwarty tylko dla osób zarejestrowanych tam jeszcze przed nagonką na napis.org Wtedy właśnie zamknięto otwartą rejestrację. |
kinomania dla wybranych - niestety
|
Cytat:
Z tych bardziej znanych to "napisy.24" i "Kinomania". Ale też mniejsze (młodsze) lecz rozwijające się serwisy takie jak www.nast.ws czy www.dark-project.org |
Cytat:
|
NapiProject to badziewie :|
|
Cytat:
|
@epol NapiProjekt te***380; nie pomaga?
|
Cytat:
|
Nigdzie nie znalazłem tych napisów.
Nawet ich jeszcze nikt nie tłumaczy. Mogę tylko doradzić, abyś poinformował o tym tłumaczy zapisując się w dziale "Poszukiwane" na napis.24.pl |
szukam ju***380; od jakiego***347; czasu napis***243;w do "Hunger" z 2008, ktokolwiek widzia***322;?! ktokolwiek wie?! :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |