![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Knight Rider Subtitles - Forumowicze, pomozcie prosze...
Niejeden z Was zapewne pamieta niesmowicie kiczowaty serial z lat osiemdziesiatych pt. Knight Rider (w Polsce znany jako "Nieustraszony"). Otoz pomimo dosc osobliwego gustu filmowego serial owy lubialem ogladac i niedawno wpadly mi w rece dwa ciekawe tytuly - mianowicie Knight Rider Pilot Episode (nieemitowany w Polsce poltoragodzinny odcinek pilotazowy z 1982 r.) oraz Knight Rider 2000 (kontynuacja serialu z innym modelem samochodu w kolroze czerwonym). Niestety nigdzie w internecie (50 stron googli) nie ma do tego napisow :-(. Zatem zwracam sie z serdeczna prosba do ludzi : jezeli jestescie zarejestrowani na stronie KinoMania Subgroup (http://subgroup.kinomania.org/) - kliknijcie prosze w ten link : http://83.230.125.129/~kmsg/subgroup/index.php?mid=06 i z listy napisow wybierzcie wlasnie owe 2 filmy (maja po jednym glosie - moim ;-D). Zwiekszy to szanse na przetlumaczenie owych filmow na nasz ojczysty jezyk. Jezeli z kolei nie jestescie zarejestrowani - prosze, zarejestrujcie sie (to nie tylko nic nie kosztuje, ale nawet nie zada od uzytkownika potwierdzania majlem - mozecie podac jakikolwiek falszywy majl i juz macie konto!) i rowniez wykonajcie powyzsza czynnosc... Bardzo mi na tym zalezy, z gory dziekuje i pamietaj : JEZELI KIEDYKOLWIEK CI POMOGLEM - TERAZ TY POMOZ MNIE !
P.S. Jesli tylko system reputacji pozwoli dla kazdego bedzie reputa ;-D! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|